طرز تهیه قهوه با موکاپات | نحوه کار با موکاپات

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

طرز تهیه قهوه با موکاپات، آموزش کامل کار با این دستگاه کلاسیک ایتالیایی، از دستورات اصلی و پایه‌ای کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee موکاپات (Moka Pot)، که با نام‌های بیالتی یا قهوه‌ساز روگازی نیز شناخته می‌شود، یک ابزار ساده اما حیاتی در فرهنگ قهوه‌نوشی ایتالیاست. این دستگاه با استفاده از فشار بخار، قهوه‌ای بسیار قوی و غلیظ تولید می‌کند که غلظتی نزدیک به اسپرسو دارد. در این ویدیو، ما تمام مراحل صحیح کار با موکاپات را از صفر تا صد به شما آموزش می‌دهیم تا از اشتباهات رایج جلوگیری کنید و بهترین عصاره‌گیری را داشته باشید. نکات کلیدی شامل: انتخاب درجه آسیاب مناسب (نه خیلی ریز مثل اسپرسو و نه خیلی درشت)، استفاده از آب داغ (برای کاهش زمان قرارگیری دستگاه روی حرارت و جلوگیری از سوختن قهوه)، پر کردن درست بسکت قهوه (بدون کوبیدن یا تمپ کردن)، و مهم‌تر از همه، کنترل حرارت و زمان‌بندی خاموش کردن اجاق (به محض شنیدن صدای حباب زدن) برای جلوگیری از استخراج بیش از حد و تلخ شدن قهوه. این روش، یک قهوه روزانه قوی و عالی به شما می‌دهد.

قهوه,قهوه شهباز,آموزش باریستا,آموزش قهوه,آموزش کافی شاپ

توضیحات

طرز تهیه قهوه با موکاپات، آموزش کامل کار با این دستگاه کلاسیک ایتالیایی، از دستورات اصلی و پایه‌ای کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee موکاپات (Moka Pot)، که با نام‌های بیالتی یا قهوه‌ساز روگازی نیز شناخته می‌شود، یک ابزار ساده اما حیاتی در فرهنگ قهوه‌نوشی ایتالیاست. این دستگاه با استفاده از فشار بخار، قهوه‌ای بسیار قوی و غلیظ تولید می‌کند که غلظتی نزدیک به اسپرسو دارد. در این ویدیو، ما تمام مراحل صحیح کار با موکاپات را از صفر تا صد به شما آموزش می‌دهیم تا از اشتباهات رایج جلوگیری کنید و بهترین عصاره‌گیری را داشته باشید. نکات کلیدی شامل: انتخاب درجه آسیاب مناسب (نه خیلی ریز مثل اسپرسو و نه خیلی درشت)، استفاده از آب داغ (برای کاهش زمان قرارگیری دستگاه روی حرارت و جلوگیری از سوختن قهوه)، پر کردن درست بسکت قهوه (بدون کوبیدن یا تمپ کردن)، و مهم‌تر از همه، کنترل حرارت و زمان‌بندی خاموش کردن اجاق (به محض شنیدن صدای حباب زدن) برای جلوگیری از استخراج بیش از حد و تلخ شدن قهوه. این روش، یک قهوه روزانه قوی و عالی به شما می‌دهد.