طرز تهیه باسلوق ژله ای/باسلوق یلدایی/باسلوق شب یلدا
باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه می شود و به همین دلیل به عنوان سوغات این شهرها شناخته می شود. علاوه بر این باسلوق به عنوان یک شیرینی مناسبتی هم شناخته می شود که در فصل زمستان تهیه می شود و در برخی مناسبت های خاص مانند عید نوروز به عنوان شیرینی پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. باسلوق به صورت سنتی با رنگ های سفید و زرد تهیه می شود، اما امروزه با اضافه کردن رنگ های طبیعی و رنگ های مجاز خوراکی باسلوق با رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با آشپزی بابا طاهر همراه باشید. #باسلوق#باسلوق ژله ای #باسلوق شب یلدا #باسلوق یلدایی#شب یلدا#آموزش ژله و دسر
باسلوق,باسلوق ژله ای,باسلوق یلدایی,باسلوق شب یلدا,آموزش دسر و ژله