طرز تهیه ماکتیل شامپایین
طرز تهیه ماکتیل شامپایین مواد لازم: لیمو (برای لبه لیوان و تزئین) نمک (برای لبه لیوان) یخ، به مقدار لازم 45 میلیلیتر سیروپ شامپاین (با طعم شبیه آب انگور گازدار/سیب گازدار، بدون الکل) 20 میلیلیتر آب آلبالو طبیعی 25 میلیلیتر آب لیمو تازه 1 پینچ (نوک قاشق چایخوری) نمک (علاوه بر نمک لبه لیوان) 5 الی 8 قطره سس تند (مانند سس تاباسکو یا هر سس تند مورد علاقه شما، میزان تندی را میتوانید تنظیم کنید) آب گازدار (سودا)، به مقدار لازم تزئین: برش لیمو یا آلبالو روش تهیه: آمادهسازی لبه لیوان (Rim): یک برش لیمو را روی لبه لیوان سرو خود (مانند کوپه، فلوت یا هایبال) بکشید. سپس لبه لیوان را به آرامی در بشقابی حاوی نمک فرو کنید تا یک لبه نمکی زیبا ایجاد شود. افزودن یخ: لیوان آماده شده را با یخ پر کنید. ترکیب مایعات اصلی: در یک شیکر یا لیوان دیگر، سیروپ شامپاین، آب آلبالو، آب لیمو، 1 پینچ نمک و سس تند را اضافه کنید. هم زدن یا شیک کردن: مواد را به خوبی هم بزنید تا نمک و سس تند کاملاً مخلوط شوند. اگر از شیکر استفاده میکنید، برای چند ثانیه شیک کنید. ریختن مخلوط: محتویات شیکر (یا لیوان مخلوط) را به آرامی داخل لیوان سروی که لبه نمکی دارد، بریزید. تکمیل با آب گازدار: بقیه فضای لیوان را با آب گازدار پر کنید. تزئین و سرو: ماکتیل را بلافاصله با یک برش لیمو یا چند آلبالو تزئین کرده و سرو نمایید. نوش جان! این ماکتیل با تضاد طعمهایش، یک تجربه نوشیدنی هیجانانگیز و به یاد ماندنی خواهد بود. میزان سس تند را میتوانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید
ماکتیل,شامپایین,aj