طرز تهیه خورشت ناردون/بهترین روش پخت خورشت ناردونی/خورشت شب یلدا
آشپزی با یلدا (Ashpazi_ Ba_ yalda)
مرغ ناردونی یا خورشت ناردون که به گویش شمالی به آن (کرک انار تیم پهلو) نیز می گویند، یکی از غذاهای محلی شمال کشور و مخصوص شب یلدا است که با شروع فصل انار بیشتر طبخ میشود. مازندرانی ها خورشت ناردون تهیه شده با گوشت اردک و غاز و یا پرنده (خوتکا، پرلا و …) را برای نهار عروسی طبخ و از مهمانانشان با این غذای رسمی محلی پذیرایی می کنند. #خورشت ناردون #خورشت ناردون #ژرز تهیه خورشت ناردون #آموزش خورشت ناردون #خورشت ناردونی #غذای مجلسی #شب یلدا#آشپزی با یلدا#آشپزی#یلدا#غذای ایرانی#خورشت اصیل شمالی
خورشت ناردون,خورش مرغ ناردون,خورشت مرغ,طرز تهیه,شب یلدا