طرز تهیه خورشت ناردون/بهترین روش پخت خورشت ناردونی/خورشت شب یلدا

آشپزی با یلدا (Ashpazi_ Ba_ yalda)
آشپزی با یلدا (Ashpazi_ Ba_ yalda)

مرغ ناردونی یا خورشت ناردون که به گویش شمالی به آن (کرک انار تیم پهلو) نیز می گویند، یکی از غذاهای محلی شمال کشور و مخصوص شب یلدا است که با شروع فصل انار بیشتر طبخ می‌شود. مازندرانی ها خورشت ناردون تهیه شده با گوشت اردک و غاز و یا پرنده (خوتکا، پرلا و …) را برای نهار عروسی طبخ و از مهمانانشان با این غذای رسمی محلی پذیرایی می کنند. #خورشت ناردون #خورشت ناردون #ژرز تهیه خورشت ناردون #آموزش خورشت ناردون #خورشت ناردونی #غذای مجلسی #شب یلدا#آشپزی با یلدا#آشپزی#یلدا#غذای ایرانی#خورشت اصیل شمالی

خورشت ناردون,خورش مرغ ناردون,خورشت مرغ,طرز تهیه,شب یلدا

توضیحات

مرغ ناردونی یا خورشت ناردون که به گویش شمالی به آن (کرک انار تیم پهلو) نیز می گویند، یکی از غذاهای محلی شمال کشور و مخصوص شب یلدا است که با شروع فصل انار بیشتر طبخ می‌شود. مازندرانی ها خورشت ناردون تهیه شده با گوشت اردک و غاز و یا پرنده (خوتکا، پرلا و …) را برای نهار عروسی طبخ و از مهمانانشان با این غذای رسمی محلی پذیرایی می کنند. #خورشت ناردون #خورشت ناردون #ژرز تهیه خورشت ناردون #آموزش خورشت ناردون #خورشت ناردونی #غذای مجلسی #شب یلدا#آشپزی با یلدا#آشپزی#یلدا#غذای ایرانی#خورشت اصیل شمالی