اسپاگتی با پنیر خامه ای

تعداد بازدید : 234 | تاریخ انتشار : 10 فروردین 1403 14:18 | مدت زمان : 00:03:11 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

اسپاگتی با پنیر خامه ای و سبزیجات بسیار آسان ، بدون گوشت و خیلی خوشمزه اسپاگتی ۴۵۰ گرم اسفناج ۱۵۰ گرم گوجه گیلاسی ۱۵۰ گرم پوره گوجه فرنگی (۳ عدد گوجه و آب ۱ پیمانه ) پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم سیر ۳ حبه روغن پخت و‌ پز ۳ ق غ نمک ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه. ۱ ق چ‌ ۲-۳ لیتر آب برای پخت اسپاگتی نمک برای پخت اسپاگتی ۳ ق غ ۱- سیر رنده شده را در روغن سرخ کنید. ۲- اسفناج را اضافه کنید. ۳- ۳ عدد گوجه را که با یک پیمانه آب پوره کرده اید ،ذ اضافه کنید. ۴- پنیر خامه ای را اضافه کنید ، خوب هم بزنید و با حرارت کم بپزید (حدود ۵ دقیقه ). ۵- نمک ، فلفل سیاه و پایپریکا را اضافه کنید. ۶- گوجه گیلاسی را اضافه کنید. ۷- در یک قابلمه دیگر ۲ تا ۳ لیتر آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد به جوش بیاید ، ۳ ق غ نمک به آب در حال جوش اضافه کنید. اسپاگتی را در آب بریزید . پس از حدود ۸ دقیقه ( متناسب با دستور پخت روی پاکت اسپاگتی ) اسپاگتی ها را در سس پنیر ، گوجه و اسفناج بریزید ، و اگر سس غلیظ شد یک یا دو پیمانه آب اسپاگتی را به آن اضافه کنید ، غذای خوشمزه شما حاضر است . لذت ببرید.

ماکارونی,پاستا,اسپاگتی,اسپاگتی با سبزیجات,اسپاگتی با پنیر خامه ای