طرز تهیه اگنجه: پیراشکی سبزیجات به روش مادربزرگ

تعداد بازدید : 279 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 22:33 | مدت زمان : 00:05:58 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

در این ویدیو، به شما نشان می‌دهیم چگونه یکی از خوشمزه‌ترین و سنتی‌ترین پیراشکی‌های محلی را تهیه کنید: اگنجه! این پیراشکی سبزیجات که با عشق و دقت فراوان آماده می‌شود، نه تنها طعم دلپذیری دارد بلکه سرشار از مواد مغذی است. اصالت اگنجه به شهرستان قوچان، استان خراسان برمی گردد. با ما همراه باشید تا گام به گام، از انتخاب بهترین مواد اولیه تا روش پخت، همه چیز را یاد بگیرید و اگنجه‌ای عالی درست کنید که همه را شگفت‌زده کند. مواد مورد نیاز برای تهیه سبزی اگنجه: - اسفناج کوهی: 200 گرم - گزریک: 200 گرم - چریش: 200 گرم - پیاز: 2 عدد متوسط - روغن: 2 قاشق غذاخوری - زردچوبه: یک قاشق چای خوری - فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری - نمک: نصف قاشق چای خوری مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر (تعداد 20 عدد پیراشکی): - خمیر نانوایی: 8 عدد - زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری - مخلوط زیره و رازیانه: 1 الی 2 قاشق غذاخوری - تخم شنبلیله (کوبیده شده): یک قاشق چای خوری - روغن: 2 قاشق غذاخوری - آرد: 2 پیمانه فراموش نکنید که برای دیدن ویدیوهای بیشتر مشابه این، کانال ما را دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید! پیش نمایش 00:00 تفت دادن سبزی ها 00:12 تهیه خمیر 00:57 چانه زدن خمیر 01:54 ریختن سبزی وسط خمیر 03:29 مرحله پخت 04:07

نان محلی,فطیر,پیراشکی سبزیجات,اگنجه,نان فطیر