آموزش پیتزا کالباس

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس

#پیتزا_کالباس مواد لازم: برای ۳ عدد خمیر به قطر ۲۵ سانت آرد سفید یا آرد نان ۳ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱ لیوان مواد لازم : کالباس (من از کالباس خانگی استفاده کردم ) قارچ فلفل دلمه پنیر پیتزا آویشن روغن طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه.اما اگر خمیر سفت بود،کمی آب اضافه کنید. ظرفی را چرب کنید ،خمیر را داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید. من از قالب به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم. با این مقدار خمیر،سه عدد پیتزا به قطر ۲۵ سانت خواهید داشت. داخل ظرف را‌با ۳ قاشق روغن و ۱ قاشق آرد چرب کنید. یک تکه خمیر  بردارید و داخل ظرف پهن کنید. روش مقداری سس گوجه بریزید و با فرچه بکشید.مقداری پنیر پیتزا بریزید.کالباس و قارچ بریزید.روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.به دلخواه روش فلفل دلمه خرد شده بریزیدو مقداری آویشن بزنید. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. در آخر گریل بزنید تا روی پیتزا طلائی بشه. نوش جان

پیتزا,فست فود,ساندویچ,غذا,فینگرفود

توضیحات

#پیتزا_کالباس مواد لازم: برای ۳ عدد خمیر به قطر ۲۵ سانت آرد سفید یا آرد نان ۳ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱ لیوان مواد لازم : کالباس (من از کالباس خانگی استفاده کردم ) قارچ فلفل دلمه پنیر پیتزا آویشن روغن طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه.اما اگر خمیر سفت بود،کمی آب اضافه کنید. ظرفی را چرب کنید ،خمیر را داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید. من از قالب به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم. با این مقدار خمیر،سه عدد پیتزا به قطر ۲۵ سانت خواهید داشت. داخل ظرف را‌با ۳ قاشق روغن و ۱ قاشق آرد چرب کنید. یک تکه خمیر  بردارید و داخل ظرف پهن کنید. روش مقداری سس گوجه بریزید و با فرچه بکشید.مقداری پنیر پیتزا بریزید.کالباس و قارچ بریزید.روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.به دلخواه روش فلفل دلمه خرد شده بریزیدو مقداری آویشن بزنید. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. در آخر گریل بزنید تا روی پیتزا طلائی بشه. نوش جان