طرز تهیه خورش مرغ ناردون ویژه شب یلدا/ خورشت ناردون گیلانی/ مرغ اناری/ خورشت مرغ
طرز تهیه مرغ ناردونی مخصوص شام شب یلد /خورشت ناردون / مرغ اناری / خورشت مرغ ناردون شب یلدا مرغ ناردونی مرغ ناردون یک خورش سنتی و اصیل گیلانی است که با کته و برنج شمالی طبخ و سرو می شود. این خورش طعم ملس و گاهی ترشی دارد که با ترکیب انار و رب انار و آب انار پخته می شود. این خورش را می توان با تکه های فیله مرغ نیز تهیه کرد که زمان پخت آن کمتر می شود. این خورش خوشمزه را می توان در مهمانی های خاص مثل شب یلدا سرو نمود و از طعم آن لذت برد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی با ما همراه شوید. مواد لازم چندتکه مرغ،یک عدد پیاز درشت،نصف قاشق رب گوجه فرنگی،یک قاشق رب انار ترش یا دوقاشق رب انار ملس،یک لیوان دانه انار(تازه یا فریز شده یا خشک)،دو لیوان آب انار ( اگه آب انار ندارید دولیوان آب بریزید) نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به میزان لازم ------------------------ #مرغ ناردون#خورشت ناردون #مرغ ناردونی#شب یلدا#مرغ ترش #طرزتهیه_خورش_ناردون #طرز_تهیه_خورشت_انار #خورش #طرزتهیه #مرغ_ناردونی #خورشت_ناردون #خورش_ناردون #مرغ_اناری #مرغ_با_انار #انار #خورشت_انار #خورش_انار #خورشت_مرغ_یلدایی #خورش_یلدایی #خورشت_یلدایی #غذای_شب_یلدا #شب_یلدا #آشپزی #غذای_ایرانی #آموزش #خورشت #انواع_خورش_با_انار #انار #انار_دانه_شده #تزیین_شام_یلدا #تزیین_پلو #تریین_پلو_با_انار #انار_پلو #پلو_انار #دسر_انار #خورش_مرغ_ناردون #خورش_ناردون_شمالی #خورشت_ناردون_یلدایی #مرغ_مجلسی#مرغ ناردونی #خورشت ناردون#خورش ناردون#انار#مرغ اناری
خورشت مرغ,مرغ,مرغ اناری,طرز تهیه مرغ ناردونی,شب یلدا