آموزش شیرینی و کیک / آموزش کوکی ستاره ای بادامی / فینگرفود

○●کارتونچی‌●○
○●کارتونچی‌●○

⭐️ کوکی ستاره‌ای بادامی _مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره نرم ۱۱۰ گرم پودر قند ۵۰ میلی لیتر روغن مایع ۱ قاشق چایخوری وانیل ۲٫۵ تا ۳ لیوان آرد (کم کم اضافه کنید) _طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر را به حالت نرم ورز دهید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و نازک کنید. با کاتر ستاره‌ای شکل بزنید و در سینی فر بچینید. روی هر ستاره یک عدد بادام خام و بدون نمک بگذارید و یکی از پره‌های ستاره را روی بادام تا کنید تا داخل خمیر نیمه‌پوشانده شود. در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف کوکی‌ها کمی طلایی شود. بعد از خنک شدن، با شکلات آب‌شده (روش بن‌ماری) چشم و دهان برای تزیین بکشید.

بادام,کوکی,کوکی شکلاتی,کوکی نوتلا,کوکی کره ای

توضیحات

⭐️ کوکی ستاره‌ای بادامی _مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره نرم ۱۱۰ گرم پودر قند ۵۰ میلی لیتر روغن مایع ۱ قاشق چایخوری وانیل ۲٫۵ تا ۳ لیوان آرد (کم کم اضافه کنید) _طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر را به حالت نرم ورز دهید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و نازک کنید. با کاتر ستاره‌ای شکل بزنید و در سینی فر بچینید. روی هر ستاره یک عدد بادام خام و بدون نمک بگذارید و یکی از پره‌های ستاره را روی بادام تا کنید تا داخل خمیر نیمه‌پوشانده شود. در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف کوکی‌ها کمی طلایی شود. بعد از خنک شدن، با شکلات آب‌شده (روش بن‌ماری) چشم و دهان برای تزیین بکشید.