طرز تهیه نسکافه کافی شاپ نوستالژیک
نسکافه کافیشاپ نوستالژیک، آموزش تهیهی این نوشیدنی خاطرهانگیز و ساده، از دستورات کلاسیک و پرطرفدار کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee نسکافه (Nescafe) یک نوشیدنی بسیار ساده و نوستالژیک است که برخلاف اسمش، در کافیشاپها با روشی کمی متفاوت و باکیفیتتر از خانه سرو میشد و طعمی متفاوت و خاطرهانگیز داشت. در این ویدیو، ما روش اصیل و دقیق تهیه نسکافه کافیشاپی را آموزش میدهیم؛ جایی که نه از اسپرسو، بلکه از قهوه فوری با کیفیت بالا استفاده میشود. نکتهی کلیدی، ایجاد یک لایه فوم غلیظ و سبک (شبیه به کاپوچینو) روی نوشیدنی است که با ترکیب پودر قهوه فوری، شکر و مقدار بسیار کمی آب داغ و هم زدن شدید به دست میآید. ما به شما یاد میدهیم چطور این فوم را بافتی ابریشمی و پایدار بدهید و سپس آن را بهآرامی روی لایهی شیر داغ یا شیر سرد بریزید. این نوشیدنی، طعمی ساده اما عمیق دارد و برای کسانی که میخواهند خاطرات دوران کودکی یا دانشجویی خود را زنده کنند، یک انتخاب فوقالعاده است.
قهوه شهباز,شهباز کافی,قهوه,اسپرسو,آموزش باریستا