طرز تهیه ژله هندوانه یلدایی با تمام نکات /ژله هندوانه شب یلدا/ژله یلدایی
طرز تهیه ژله سه رنگ هندوانه با شیر | دسر مجلسی ساده و شیک ژله سه رنگ هندوانه یکی از محبوبترین دسرهای یخچالی برای مهمانیها، شب یلدا و تولدهاست. ترکیب ژله با ۱ لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر باعث میشود بافتی نرم، لایههایی یکدست و طعمی لطیف داشته باشید. مواد اولیه ژله سه رنگ هندوانه برای ۶ تا ۸ نفر: • ژله انار یا توتفرنگی (قرمز) : ۱ بسته • ژله آلوئهورا یا آناناس (سفید) : ۱ بسته • ژله کیوی یا طالبی (سبز) : ۱ بسته • آب جوش : ۳ لیوان (برای هر بسته ۱ لیوان) • شیر همدما با محیط : ۱/۵ لیوان (برای هر بسته نصف لیوان) • قالب سیلیکونی یا پیرکس • کمی روغن مایع (در صورت نیاز برای قالب فلزی) یا می تونید مثل من از دسر خوری تک نفره استفاده کنید . طرز تهیه ژله سه رنگ هندوانه (کاملاً اصولی) لایه اول (سبز – پوست هندوانه) 1. ژله سبز را در یک کاسه بریزید. 2. ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً شفاف شود. 3. اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد، سپس نصف لیوان شیر را اضافه کرده و آرام هم بزنید. 4. داخل قالب بریزید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا نیمبند شود. لایه دوم (سفید – قسمت روشن هندوانه) 1. ژله آلوئهورا یا آناناس را با ۱ لیوان آب جوش حل کنید. 2. بعد از ولرم شدن، نصف لیوان شیر اضافه کنید. 3. خیلی آرام روی لایه قرمز بریزید. 4. دوباره ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. لایه سوم (قرمز _ گوشت هندوانه) 1. ژله قرمز را با ۱ لیوان آب جوش حل کنید. 2. پس از ولرم شدن، نصف لیوان شیر اضافه نمایید. 3. روی لایه سفید بریزید و حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. نکات مهم و حرفهای (راز ژله بینقص) • شیر حتماً همدما با محیط باشد تا ژله نبرد. • ژله داغ + شیر سرد = خراب شدن بافت • برای لایهریزی، همیشه ژله قبلی نیمبند باشد. • برای قالب فلزی، داخل قالب را خیلی کم چرب کنید. • برای برش تمیز: قالب را ۱۰ ثانیه در آب ولرم بگذارید. • اگر ژله شفافتر میخواهید، میتوانید ¼ لیوان شیر را با بستنی وانیلی جایگزین کنید _______ #ژله_هندوانه #ژله_سه_رنگ #دسر_مجلسی #دسر_یخچالی #دسر_ساده #ژله_لایه_ای #دسر_خانگی #شب_یلدا #دسر_یلدا #یلدا_مبارک #ژله_یلدایی #دسر_یلدا #ژله
ژله هندوانه,ژله,آموزش دسر و ژله,ژله با شیر,هندوانه شب یلدا