نیترو کلد برو | طرز تهیه نیترو کافی
نیترو کلد برو، آموزش تهیهی این نوشیدنی خنک و ترند با بافت کفدار، از دستورات مدرن و پرتقاضای کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee نیترو کلد برو (Nitro Cold Brew) یک نوشیدنی عالی برای کسانی است که به دنبال یک قهوه سرد با بافتی متفاوت، غلیظ و ابریشمی هستند. این نوشیدنی با دمآوری سرد (Cold Brew) تهیه میشود و سپس با گاز نیتروژن تحت فشار قرار میگیرد. نیتروژن باعث میشود قهوه بافتی شبیه به آبجو گینس پیدا کند؛ بسیار خامهای، با حبابهای ریز و با یک لایه فوم ضخیم در بالا که طعم و شیرینی طبیعی قهوه را تقویت میکند. در این ویدیو، آموزش میدهیم چطور میتوانید این نوشیدنی را با یا بدون تجهیزات تخصصی (مثل کیتهای خانگی نیترو) تهیه کنید. نکات کلیدی شامل: تهیه کلد برو قوی و غلیظ به عنوان پایه، و تکنیکهای لازم برای تزریق نیتروژن یا ایجاد آن بافت خامهای در منزل. این نوشیدنی ترند، بسیار شیک و خوشطعم است و کافئین آن به مراتب بیشتر از قهوه معمولی است.
قهوه,قهوه شهباز,آموزش قهوه,آموزش باریستا,شهباز کافی