دونات ایتالیایی (بمبولونی)

کیک میک
کیک میک

بمبولونی (دونات ایتالیایی) مواد لازم: خمیرمایه: ۱ ق غ=۱۰ گرم شکر: ۱ ق غ آب ولرم: ۱/۲ پیمانه =۱۸۰ میلی‌لیتر تخم‌مرغ: ۲ عدد شکر: ۳ ق غ = ۴۰ گرم نمک: ۱/۲ ق چ = ۲ گرم وانیل: ۱/۲ ق چ آرد: ۴ پیمانه = ۵۰۰ گرم روغن: ۱/۴ پ = ۵۰ گرم طرز تهیه: ۱. ۱ ق غ شکر + پودر خمیرمایه + آب ولرم را مخلوط و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خمیرمایه فعال بشه.۲. تخم‌مرغ+ شکر + وانیل + نمک + روغن مایع را با هم ترکیب تا کمی کف کنه سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه و‌ کمی هم میزنیم و در آخر هم آرد را طی چند مرحله روی مواد الک میکینم و خمیر را جمع میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدیم. خمیر را در ظرف چرب شده به مدت ۱-۲ ساعت استراحت میدیم> پف خمیر را میگیریم و مجدد ۱۰ دقیقه ورز میدیم و به چونه‌های ۶۰ گرمی تقسیم میکنیم، خمیر را گرد میکنیم و روی کاغذ روغنی می‌چینیم و دوباره به مدت ۱ ساعت استراحت میدیم، چونه‌ها حجیم که شد داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکینم، روغن‌گیری کرده و با خامه قنادی یا فیلینگ یا مارمالاد داخل دونات‌ها را پر میکنیم، سپس در پودر قند می‌غلطونیم و در آخر سس کارامل روی دونات‌ها میریزیم. کارامل: ۳ ق غ شکر + ۲ ق غ آب را داخل تابه روی حرارت میزاریم، بدون اینکه مواد را هم بزنیم، صبر میکنیم تا شکر حل بشه و تغییر رنگ بده، خیلی سریع کارامل را روی دونات‌ها میریزیم. #دونات#پیراشکی#دونات_ایتالیایی#خمیر #بمبولونی#کارامل

دونات,پیراشکی,دونات ایتالیایی

توضیحات

بمبولونی (دونات ایتالیایی) مواد لازم: خمیرمایه: ۱ ق غ=۱۰ گرم شکر: ۱ ق غ آب ولرم: ۱/۲ پیمانه =۱۸۰ میلی‌لیتر تخم‌مرغ: ۲ عدد شکر: ۳ ق غ = ۴۰ گرم نمک: ۱/۲ ق چ = ۲ گرم وانیل: ۱/۲ ق چ آرد: ۴ پیمانه = ۵۰۰ گرم روغن: ۱/۴ پ = ۵۰ گرم طرز تهیه: ۱. ۱ ق غ شکر + پودر خمیرمایه + آب ولرم را مخلوط و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خمیرمایه فعال بشه.۲. تخم‌مرغ+ شکر + وانیل + نمک + روغن مایع را با هم ترکیب تا کمی کف کنه سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه و‌ کمی هم میزنیم و در آخر هم آرد را طی چند مرحله روی مواد الک میکینم و خمیر را جمع میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدیم. خمیر را در ظرف چرب شده به مدت ۱-۲ ساعت استراحت میدیم> پف خمیر را میگیریم و مجدد ۱۰ دقیقه ورز میدیم و به چونه‌های ۶۰ گرمی تقسیم میکنیم، خمیر را گرد میکنیم و روی کاغذ روغنی می‌چینیم و دوباره به مدت ۱ ساعت استراحت میدیم، چونه‌ها حجیم که شد داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکینم، روغن‌گیری کرده و با خامه قنادی یا فیلینگ یا مارمالاد داخل دونات‌ها را پر میکنیم، سپس در پودر قند می‌غلطونیم و در آخر سس کارامل روی دونات‌ها میریزیم. کارامل: ۳ ق غ شکر + ۲ ق غ آب را داخل تابه روی حرارت میزاریم، بدون اینکه مواد را هم بزنیم، صبر میکنیم تا شکر حل بشه و تغییر رنگ بده، خیلی سریع کارامل را روی دونات‌ها میریزیم. #دونات#پیراشکی#دونات_ایتالیایی#خمیر #بمبولونی#کارامل