طرز تهیه کیک کافی شاپی اسنیکرز
#کیک_کافی_شاپی_اسنیکرز مواد لازم کیک شکلاتی: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ پ) آرد قنادی ۱۴۰ گرم (۱ پ) روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ پ) شیر ۶۰ گرم ( ۱/۴ پ) بکینگ پودر ۴ گرم( ۱ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ نمک نوک ق چ سس کارامل : شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان ) کره ۲۵ گرم خامه صبحانه ۲۰۰گرم بادام زمینی خرد شده نصف لیوان کرم پنیری: خامه قنادی ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای کاور کیک: شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم +روغن مایع ۲ ق غ طرز تهیه: تخم مرغ ها،شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر نمک،بکینگ پودر، پودر کاکائو و آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. من از قالب به قطر ۲۲ سانت و ارتفاع ۸ سانت استفاده کردم و کیک را دو قسمت کردم. اگر میخواهید کیک را به ۳ قسمت تقسیم کنید، از قالب به قطر ۱۸ سانت استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعداز پخت، کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه قنادی را فرم بدید.(آموزش فرم دادن خامه قنادی را در پست جداگانه به طور کامل توضیح دادم )و بهش پنیر خامه ای اضافه کنید و بهم بزنید. روی لایه اول، خامه بزنید.سپس روش سس کارامل بریزید.(آموزش سس کارامل را در یک پست جداگانه، به طور کامل توضیح دادم ).روی سس کارامل ،بادام زمینی خرد شده بریزید. لایه دوم را روی لایه اول بزارید. دور کیک و روی کیک از کرم پنیری بزنید و با پالت ،صاف کنید. شکلات تخته ای را با چند قاشق روغن، بنماری کنید و سپس روی کیک بریزید. برای تزئین، مقداری بادام زمینی خرد شده بریزید. نوش جان
کیک,کیک شکلاتی,کیک و شیرینی,کیک تولد