آفوگاتو پسته ای | قهوه با بستنی و پسته
آفوگاتو پستهای، یک رسپی لوکس و دسری با طعم اصیل پسته، از دستورات خلاقانهی کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee آفوگاتو (Affogato) به معنای "غرق شده" در ایتالیایی است و به ترکیب سادهی بستنی (معمولاً وانیلی) با شات داغ اسپرسو اطلاق میشود. اما در این رسپی خاص، ما این دسر-نوشیدنی کلاسیک را با استفاده از بستنی پسته و سس پسته خانگی به یک شاهکار طعمی ارتقا میدهیم. طعم قوی و آجیلی پسته، تلخی اسپرسو و شیرینی بستنی را به بهترین شکل ممکن تعدیل میکند. در این ویدیو، ما به شما یاد میدهیم که چطور با استفاده از بستنی پسته مرغوب (یا حتی بستنی وانیلی همراه با سس پسته)، یک آفوگاتوی متفاوت تهیه کنید. نکات کلیدی شامل: انتخاب بستنی: بستنی پسته با کیفیت، که طعم آن مصنوعی نباشد. دمای اسپرسو: استفاده از شات اسپرسوی تازه و داغ برای ایجاد شوک حرارتی و ذوب شدن سریع بستنی و درهمآمیختن بافتها. تزئین خاص: آموزش استفاده از سس پسته غلیظ (ساخته شده از کره پسته) و مغز پسته خرد شده برای تزئین نهایی، که هم جذابیت بصری دارد و هم بافت تردی به نوشیدنی اضافه میکند. این نوشیدنی نه تنها یک دسر کافیشاپی عالی است، بلکه یک آیتم لوکس و متفاوت در منوی شما خواهد بود.
قهوه,قهوه شهباز,آموزش باریستا,آموزش قهوه,آموزش کافی شاپ