طرز تهیه ته چین (تهچین)فسنجونی

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس

#ته_چین_فسنجونی #تهچین_فسنجونی مواد لازم: برنج ۳ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۶ ق غ روغن نصف لیوان برای مایه ته چین پودر هل نصف ق چ گلاب ۲ ق غ نمک ،فلفل،زردچوبه روغن به میزان لازم پیاز ۱ عدد سینه مرغ ۱ تکه کامل(میتونید بجاش، به وزن نیم کیلو از ران مرغ بدون استخوان جایگزین کنید) گردو آسیاب شده نصف لیوان رب انار ملس ۲ ق غ(اگر از رب انار ترش استفاده میکنید، یک قاشق کافیه ) زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را حبه قندی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. گردو و رب انار بریزید و تفت بدید .سپس مایه ته چین را بزارید کنار. برنج را زنده تر آبکشی کنید. داخل کاسه ای، زرده ها و تخم مرغ را بشکنید .پودر هل ،گلاب و زعفران بریزید و بهم بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس ماست،روغن و نمک بزنید و دوباره بهم بزنید. برنج آبکشی را اضافه کنید و باهاش مخلوط کنید تا یکدست بشه. داخل تابه یا قابلمه روغن بریزید. نصف از برنج ته‌چین را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.مایه ته چین را روش بریزید. مایه از دیواره تابه فاصله داشته باشه تا در حین پخت نسوزه. مابقی برنج ته چین را روش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. نوش جان

پلو,خورشت,تهچین,بانوان,آموزش

توضیحات

#ته_چین_فسنجونی #تهچین_فسنجونی مواد لازم: برنج ۳ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۶ ق غ روغن نصف لیوان برای مایه ته چین پودر هل نصف ق چ گلاب ۲ ق غ نمک ،فلفل،زردچوبه روغن به میزان لازم پیاز ۱ عدد سینه مرغ ۱ تکه کامل(میتونید بجاش، به وزن نیم کیلو از ران مرغ بدون استخوان جایگزین کنید) گردو آسیاب شده نصف لیوان رب انار ملس ۲ ق غ(اگر از رب انار ترش استفاده میکنید، یک قاشق کافیه ) زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را حبه قندی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. گردو و رب انار بریزید و تفت بدید .سپس مایه ته چین را بزارید کنار. برنج را زنده تر آبکشی کنید. داخل کاسه ای، زرده ها و تخم مرغ را بشکنید .پودر هل ،گلاب و زعفران بریزید و بهم بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس ماست،روغن و نمک بزنید و دوباره بهم بزنید. برنج آبکشی را اضافه کنید و باهاش مخلوط کنید تا یکدست بشه. داخل تابه یا قابلمه روغن بریزید. نصف از برنج ته‌چین را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.مایه ته چین را روش بریزید. مایه از دیواره تابه فاصله داشته باشه تا در حین پخت نسوزه. مابقی برنج ته چین را روش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. نوش جان

0 لایک