دالگونا نارگیلی | قهوه سرد نارگیلی
دالگونا نارگیلی، یک رسپی خنک، خامهای و ترند با طعم استوایی، از دستورات خلاقانهی کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee دالگونای نارگیلی تلفیقی از بافت پفکی و جذاب فوم دالگونا با طعم شیرین و استوایی نارگیل است که یک نوشیدنی عالی برای روزهای گرم ایجاد میکند. در این رسپی، ما به شما نشان میدهیم چطور با استفاده از پودر قهوه فوری یا اسپرسو، یک فوم غلیظ و پایدار تهیه کنید و سپس آن را روی لایهای از شیر نارگیل سرد قرار دهید. نکته کلیدی این ویدیو، بالانس کردن طعم قوی نارگیل با تلخی قهوه و ایجاد آن بافت خامهای است. ما بهترین روش برای انتخاب شیر نارگیل (شیرین یا ساده) و افزودن شیرینکنندههای طبیعی را آموزش میدهیم. همچنین، فوت و فنهای لازم برای تزئین نوشیدنی با پودر نارگیل یا تراشههای نارگیل را خواهید دید تا این دالگونا هم طعم و هم ظاهری کاملاً حرفهای و تابستانی داشته باشد. این نوشیدنی، طعمی متفاوت و بسیار لذیذتر از دالگونای کلاسیک دارد.
قهوه,آموزش قهوه,آموزش باریستای,باریستا,قهوه شهباز