طرزتهیه کاکا کدو حلوایی | بدون فر و همزن | شیرینی سنتی گیلانی| شیرینی شب یلدا
کاکا کدو حلوایی یکی از خوشمزهترین شیرینیهای سنتی ایرانی با منشاء شمال کشور است. این شیرینی خانگی با استفاده از کدو حلوایی تازه، تخممرغ، آرد و طعمدهندههای اصیل تهیه میشود و مناسب کسانی است که به دنبال یک خوراکی سالم و مقوی برای صبحانه یا عصرانه هستند. طرز تهیه کاکا کدو حلوایی بسیار آسان بوده و با کمی دقت میتوانید یک شیرینی خوشطعم، خوشرنگ و خوشعطر آماده کنید. _____________________________ مواد لازم برای تهیه کاکا کدو حلوایی • کدو حلوایی پخته و لهشده: ۱ لیوان • آرد برنج: ۱ لیوان • تخممرغ: ۲ عدد • شکر: ۳/۴ لیوان • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری • دارچین: ۱ قاشق چایخوری • پودرهل : نصف قاشق چایخوری • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم • زعفران دم کرده: ( اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری • شکر: ۳–۵ قاشق (بسته به ذائقه) • آرد سفید : ۱ لیوان ________________________________ نکات مهم و حرفهای برای نتیجه بهتر • هرچه کدو شیرینتر باشد، کاکا خوشمزهتر میشود. • اگر مایه خیلی شل بود، کمی آرد اضافه کنید؛ اگر خیلی سفت بود اندکی شیر یا آب. • برای عطر بیشتر میتوانید از هل ساییده نیز استفاده کنید. • روی حرارت متوسط سرخ کنید تا داخل کاکا خام نماند. • میتوانید کاکا را داخل فر هم بپزید تا کمروغنتر و سالمتر باشد. _________________________________ #کاکا #کاکا_کدو #کدوحلوایی #دسر_شمالی #شیرینی_سنتی #دستور_پخت #غذای_ایرانی #گیلان #خوشمزه #آشپزی #آشپزی_آسان #دسر_خانگی #کدو_تنبل #عصرانه #صبحانه #آشپزی_محلی #شیرینی_کاکا #کاکا_گیلانی #شیرینی_گیلانی #شیرینی_سنتی #آشپزی_گیلانی #آشپزی_خانگی #شیرینی_محلی #کاکا_رشتی #گیلان
شیرینی کاکا,کاکا حلوایی,کاکا,طرز تهیه پنکیک,کدو حلوایی