آموزش نون تست داخل قابلمه ، بدون فر و بدون دردسر!

○●کارتونچی‌●○
○●کارتونچی‌●○

اگه فر ندارى يا برقا اين روزا ميره ديگه غصه نخورين تو خونه و با ساده‌ترین روش‌ ممكن درست کن و کیف کن! این نون تست، ساده‌ترین و خوش‌با‌فت‌ترین نونی‌ هست که تا حالا خوردی! آماده‌ای که متفاوت باشی؟! . مواد لازم آرد سمولينا ٢ و يك چهارم پيمانه ( حتما ریز دانه باشه ) خميرمايه فورى ( حتما فورى باشه ) يك و يك دوم ق چ شكر دانه ريز يك و يك دوم ق غ نمك يك دوم ق چ شير ٦ ق غ آب سه چهارم پيمانه روغن مايع ٣ ق غ براي رومال يك عدد زرده تخم مرغ ، ٢ ق غ شير مخلوط كنجد و مغز تخمه برای روی نان . طرزتهيه آرد، مخمر، شکر و نمک ،آب، شیر و روغن را داخل كاسه بريزين و با استفاده از ليسك يا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یک مایه خمیری شکل به دست بياد روش رو بپوشونين و بذارين ۱۰ دقیقه استراحت كنه این کار باعث می‌شه که سمولینا تمام مايعات رو جذب کنه پس از ۱۰ دقیقه، خمیر را روی سطح يه كاغذ روغنى، منتقل کنید و حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز بدين ، تا رويه صاف به شما بده برای اینکه متوجه بشين خمیر آماده تخمیر هستش ، یک تکه کوچک از خمیر بردارين و آروم بین انگشتاتون بِكشينش ، اگه خمیر به اندازه کافی نازک کشیده شه و نور از اون رد شه ، یعنی خمیر آماده است و شما تست پنجره ازش گرفتين خمير چونه ميكنين و تو ظرف چرب شده قرار ميدين روشو ميپوشونين بهش يك و نيم ساعت استراحت ميدين تا حجم دوبرابري بگيره بعد استراحت ، خمير رو هوادهي ميكنيم ، ينى خمیر به آرومى فشار بدين تا هواى اون خارج بشه به كمك وردنه خمير رو به ضخامت ٤ سانت پهن ميكنيم و دقيقا مثل ويدئو شروع به رول كردن ميكنيم ، بعد از هر چرخش، خمیر را فشار بدين و محکم ببندین ، درز خمير حتما بايد زير كار باشه رول خمیر را در قالب نان به ابعاد ٢٠ در ١٠ در ١٠ سانتي که با كره نرم شده چرب کرديم ، انتقال ميديم و روشو ميپوشونيم و اجازه ميديم خمير حجم چند برابرى بگيره و تا سر قالب بياد در این حین، یک قابلمه بردارين ، یک لایه نمک در اون پخش كنين یک پایه وسط اون قرار بدين من از كاتر استفاده كردم و ٢٠ دقیقه داغ کنید وقتی خمیر ور اومد، رومال كنين ( زرده و شير رو مخلوط كنين ) مغز ها رو روش بريزين نان رو در قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که سطح اون به رنگ طلایی بره

نان تست,طرز تهیه نان,دستور پخت,پخت نان,پخت نان در قابلمه

توضیحات

اگه فر ندارى يا برقا اين روزا ميره ديگه غصه نخورين تو خونه و با ساده‌ترین روش‌ ممكن درست کن و کیف کن! این نون تست، ساده‌ترین و خوش‌با‌فت‌ترین نونی‌ هست که تا حالا خوردی! آماده‌ای که متفاوت باشی؟! . مواد لازم آرد سمولينا ٢ و يك چهارم پيمانه ( حتما ریز دانه باشه ) خميرمايه فورى ( حتما فورى باشه ) يك و يك دوم ق چ شكر دانه ريز يك و يك دوم ق غ نمك يك دوم ق چ شير ٦ ق غ آب سه چهارم پيمانه روغن مايع ٣ ق غ براي رومال يك عدد زرده تخم مرغ ، ٢ ق غ شير مخلوط كنجد و مغز تخمه برای روی نان . طرزتهيه آرد، مخمر، شکر و نمک ،آب، شیر و روغن را داخل كاسه بريزين و با استفاده از ليسك يا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یک مایه خمیری شکل به دست بياد روش رو بپوشونين و بذارين ۱۰ دقیقه استراحت كنه این کار باعث می‌شه که سمولینا تمام مايعات رو جذب کنه پس از ۱۰ دقیقه، خمیر را روی سطح يه كاغذ روغنى، منتقل کنید و حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز بدين ، تا رويه صاف به شما بده برای اینکه متوجه بشين خمیر آماده تخمیر هستش ، یک تکه کوچک از خمیر بردارين و آروم بین انگشتاتون بِكشينش ، اگه خمیر به اندازه کافی نازک کشیده شه و نور از اون رد شه ، یعنی خمیر آماده است و شما تست پنجره ازش گرفتين خمير چونه ميكنين و تو ظرف چرب شده قرار ميدين روشو ميپوشونين بهش يك و نيم ساعت استراحت ميدين تا حجم دوبرابري بگيره بعد استراحت ، خمير رو هوادهي ميكنيم ، ينى خمیر به آرومى فشار بدين تا هواى اون خارج بشه به كمك وردنه خمير رو به ضخامت ٤ سانت پهن ميكنيم و دقيقا مثل ويدئو شروع به رول كردن ميكنيم ، بعد از هر چرخش، خمیر را فشار بدين و محکم ببندین ، درز خمير حتما بايد زير كار باشه رول خمیر را در قالب نان به ابعاد ٢٠ در ١٠ در ١٠ سانتي که با كره نرم شده چرب کرديم ، انتقال ميديم و روشو ميپوشونيم و اجازه ميديم خمير حجم چند برابرى بگيره و تا سر قالب بياد در این حین، یک قابلمه بردارين ، یک لایه نمک در اون پخش كنين یک پایه وسط اون قرار بدين من از كاتر استفاده كردم و ٢٠ دقیقه داغ کنید وقتی خمیر ور اومد، رومال كنين ( زرده و شير رو مخلوط كنين ) مغز ها رو روش بريزين نان رو در قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که سطح اون به رنگ طلایی بره