طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و خوش رنگ رستورانی با تمام نکات/ترشی کلم قرمز

آشپزی با یلدا (Ashpazi_ Ba_ yalda)
آشپزی با یلدا (Ashpazi_ Ba_ yalda)

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه از پر مصرف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود که امروزه در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با کانال آشپزی با یلدا همراه باشید. مواد لازم برای تهیه ۱ شیشه ترشی کلم قرمز کلم قرمز ۵۰۰ گرم نمک ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز به اندازه کافی برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا کلم قرمز رو به خوبی می شوییم ، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته بشه. در ادامه با یک دستمال تمیز کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم. برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید. پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک ظرف مناسب می ریزیم و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم. پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد سپس یک سلفون روی درب ظرف می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند. بعد از گذشت ۲ ساعت ۱ لیوان سرکه قرمز به ترشی اضافه میکنیم کلم قرمز رو به همراه سرکه مخلوط میکنیم ،ترشی کلم قرمز رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم درب شیشه رو محکم می‌بندیم و به مدت ۳روز داخل یخچال قرار میدیم بعداز گذشت ۳ روز ترشی کلم قرمز خوشمزه و خوش رنگ ما آماده میشه. ممنون از شما عزیزان که تا انتهای ویدیو با من همراه هستید ممنون میشم ویدیو رو لایک کنید️کنید،و کانال رو دنبال کنید. #ترشی #ترشی کلم قرمز #ترشی کلم بنفش #ترشی کلم قرمز رستورانی #بانوان ترشی و مربا #آشپزی

ترشی,طرز تهیه ترشی,ترشی کلم قرمز,بانوان ترشی و مربا,ترشی کلم

توضیحات

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه از پر مصرف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود که امروزه در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با کانال آشپزی با یلدا همراه باشید. مواد لازم برای تهیه ۱ شیشه ترشی کلم قرمز کلم قرمز ۵۰۰ گرم نمک ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز به اندازه کافی برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا کلم قرمز رو به خوبی می شوییم ، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته بشه. در ادامه با یک دستمال تمیز کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم. برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید. پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک ظرف مناسب می ریزیم و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم. پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام قسمت های آن برسد سپس یک سلفون روی درب ظرف می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند. بعد از گذشت ۲ ساعت ۱ لیوان سرکه قرمز به ترشی اضافه میکنیم کلم قرمز رو به همراه سرکه مخلوط میکنیم ،ترشی کلم قرمز رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم درب شیشه رو محکم می‌بندیم و به مدت ۳روز داخل یخچال قرار میدیم بعداز گذشت ۳ روز ترشی کلم قرمز خوشمزه و خوش رنگ ما آماده میشه. ممنون از شما عزیزان که تا انتهای ویدیو با من همراه هستید ممنون میشم ویدیو رو لایک کنید️کنید،و کانال رو دنبال کنید. #ترشی #ترشی کلم قرمز #ترشی کلم بنفش #ترشی کلم قرمز رستورانی #بانوان ترشی و مربا #آشپزی