آموزش کدو سوخاری رولتی با پودر سوخاری نارنجی افخم و پودر سوخاری ساده افخم

صنایع غذایی افخم
صنایع غذایی افخم

کدو؛ سبزی پرخاصیت و کم‌کالری کدو یکی از سبزیجات سبک و خوشمزه است که به خاطر فیبر بالا، ویتامین‌های مفید و خاصیت خنک‌کنندگی‌اش شناخته می‌شود. این سبزی پرخاصیت برای سلامت قلب، گوارش و حتی کاهش وزن فوق‌العاده است. حالا تصور کنید همین کدو خوش‌خوار، به شکل یک فینگر فود ترد و سوخاری روی میز پیش‌غذایتان قرار بگیرد! ⸻ مواد لازم برای تهیه کدو سوخاری رولتی: • کدو: به میزان لازم • ژامبون: به میزان لازم • پنیر ورقه‌ای: به میزان لازم مواد لازم برای سوخاری کردن: • تخم مرغ: ۲ عدد • نمک و فلفل: به میزان لازم • پودر سوخاری ساده و نارنجی افخم: ۱ بسته ⸻ طرز تهیه: 1. کدوها را ورقه‌ای برش بزنید. روی هر ورقه یک لایه ژامبون و پنیر قرار دهید و آن را رول کنید. برای اینکه رول‌ها باز نشوند، یک خلال دندان داخلشان بزنید. 2. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. 3. رول‌های کدو را ابتدا در تخم‌مرغ زده‌شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. 4. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. ⸻ نکته: این رول‌های سوخاری هم برای فینگر فودهای مهمانی فوق‌العاده‌اند و هم می‌توانند به‌عنوان پیش‌غذایی جذاب و خوش‌طعم سرو شوند. مطمئن باشید از هر لقمه‌اش لذت می‌برید!

سوخاری,مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ سوخاری,بادمجان سوخاری,قارچ سوخاری

توضیحات

کدو؛ سبزی پرخاصیت و کم‌کالری کدو یکی از سبزیجات سبک و خوشمزه است که به خاطر فیبر بالا، ویتامین‌های مفید و خاصیت خنک‌کنندگی‌اش شناخته می‌شود. این سبزی پرخاصیت برای سلامت قلب، گوارش و حتی کاهش وزن فوق‌العاده است. حالا تصور کنید همین کدو خوش‌خوار، به شکل یک فینگر فود ترد و سوخاری روی میز پیش‌غذایتان قرار بگیرد! ⸻ مواد لازم برای تهیه کدو سوخاری رولتی: • کدو: به میزان لازم • ژامبون: به میزان لازم • پنیر ورقه‌ای: به میزان لازم مواد لازم برای سوخاری کردن: • تخم مرغ: ۲ عدد • نمک و فلفل: به میزان لازم • پودر سوخاری ساده و نارنجی افخم: ۱ بسته ⸻ طرز تهیه: 1. کدوها را ورقه‌ای برش بزنید. روی هر ورقه یک لایه ژامبون و پنیر قرار دهید و آن را رول کنید. برای اینکه رول‌ها باز نشوند، یک خلال دندان داخلشان بزنید. 2. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. 3. رول‌های کدو را ابتدا در تخم‌مرغ زده‌شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. 4. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. ⸻ نکته: این رول‌های سوخاری هم برای فینگر فودهای مهمانی فوق‌العاده‌اند و هم می‌توانند به‌عنوان پیش‌غذایی جذاب و خوش‌طعم سرو شوند. مطمئن باشید از هر لقمه‌اش لذت می‌برید!