طرز تهیه کیک کره ای با پودر کیک کره ای رشد | لوازم قنادی بهگز
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
برای تهیه کیک کره ای، ابتدا پودر کیک کرهای رشد، تخم مرغ، آب و کره را با هم ترکیب کرده و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید، سپس مخلوط به عمل آمده را داخل قالب بریزید و حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه بپزید. پس از آماده شدن، میتوانید آن را با گل های طبیعی زیبا تزیین نمایید. مشاهده پودر کیک کره ای رشد در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%be%d9%88%d8%af%d8%b1-%da%a9%db%8c%da%a9-%da%a9%d8%b1%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%af/
تزیین کیک,کیک و شیرینی,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی