چطور یک قهوه بی نقص داشته باشیم؟

کافی پارس آموزش باریستایی و بارتندری
کافی پارس آموزش باریستایی و بارتندری

قهوه بی‌نقص فقط به دانه خوب محدود نمی‌شه! نسبت درست پودر قهوه به آب، دمای مناسب، زمان عصاره‌گیری و البته مهارت باریستا، همه در طعم نهایی تأثیر دارن. توجه به جزئیات کوچیک مثل تمیز بودن تجهیزات و آسیاب تازه، می‌تونه هر فنجان رو خاص کنه. اگر به باریستایی علاقه داری، همین حالا در دوره باریستا کافی پارس با تخفیف ویژه ثبت‌نام کن: coffeepars.com/baristaplus شماره‌های مشاوره: شعبه تهران: 09202775857 | 09962028030 شعبه کرج: 09204042088 | 09204042099 #باریستا #مهارت_قهوه #آموزش_باریستا #کافه #قهوه #Coffee #Barista #CoffeeLovers #CoffeeArt #LatteArt

آموزش باریستا,باریستا,باریستایی

توضیحات

قهوه بی‌نقص فقط به دانه خوب محدود نمی‌شه! نسبت درست پودر قهوه به آب، دمای مناسب، زمان عصاره‌گیری و البته مهارت باریستا، همه در طعم نهایی تأثیر دارن. توجه به جزئیات کوچیک مثل تمیز بودن تجهیزات و آسیاب تازه، می‌تونه هر فنجان رو خاص کنه. اگر به باریستایی علاقه داری، همین حالا در دوره باریستا کافی پارس با تخفیف ویژه ثبت‌نام کن: coffeepars.com/baristaplus شماره‌های مشاوره: شعبه تهران: 09202775857 | 09962028030 شعبه کرج: 09204042088 | 09204042099 #باریستا #مهارت_قهوه #آموزش_باریستا #کافه #قهوه #Coffee #Barista #CoffeeLovers #CoffeeArt #LatteArt