چیزکیک فالودهای | دسر شیک، بیریسک، مهمونپسند و خنککنندهی دلها
اگه دنبال یه دسر شیک، راحت و بیریسک میگردی که از یکی دو روز قبل هم قابل آمادهسازیه، چیزکیک فالودهای رو از دست نده! با ترکیب بیسکوییت پتیبور، کره، ژلاتین، پنیر ماسکارپونه، خامه قنادی، ژله و فالوده یه دسر خنک و لطیف میسازی که هم ظاهرش مجلسیه هم طعمش خاص و نوستالژیک سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن --- نکات طلایی برای چیزکیک فالودهای حرفهای: - بیسکوییتها رو خوب پودر کن و با کره ذوبشده ترکیب کن تا پایهی منسجم داشته باشی. - ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کن، بعد با بخار یا آبجوش حلش کن تا شفاف بشه. - فالوده رو آبگیری کن تا بافت چیزکیک شل نشه؛ میتونی کمی هم خردش کنی برای پخش بهتر. - خامه و پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزن تا کرمی و یکدست بشن. - بعد از ترکیب مواد، قالب رو حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بذار تا کاملاً ببنده. به نظر من چیز کیک فالوده ای یک دسر شیک، راحت و بدون ریسکه، برای وقتیه که مهمون داری؛ تازه میتونی با خیال راحت از یکی دو روز قبل هم درستش کنی مواد لازم : کره ۱۸۰ گرم پور ژلاتین ۲ ق غ آب سرد نصف لیوان بیسکوییت پتی بور ۲ بسته پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم خامه قنادی ۴۰۰ گرم آبجوش ۱.۵ لیوان ژله یک بسته فالوده #چیزکیک_فالوده #چیزکیک_ایرانی #چیزکیک_خنک #چیزکیک_مجلسی #چیزکیک_وایرال #چیزکیک_دلبر #دسر_ایرانی #دسر_نوستالژیک #دسر_برای_مهمونی #دسر_تابستونی #دسر_بدون_فر #دسر_بدون_ریسک #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #دسر_فانتزی
چیزکیک,بیسکویت,فالوده