طرز تهیه مرغ ناردونی /خورشت ناردون / مرغ اناری / خورشت مرغ ناردون شب یلدا
مرغ ناردونی یا خورش ناردون یکی از غذاهای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار بیشتر طبخ میشود. اما از آنجا که در تهیه این غذا میتوانید از ناردون (دانه انار خشک) استفاده کنید، در تمام ماههای سال میتوانید مشتری این غذای خوشمزه شمالی باشید. در واقع مرغ ناردون، یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که بیشتر به غذای شب یلدا شمالی معروف است. مواد لازم : ران و سینه مرغ ۴ تکه آب انار طبیعی ۲ پیمانه (پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی بود) مغز گردو خرد شده ۱۵۰ گرم دانه انار ۱ پیاله رب انار ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۳ حبه زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی کره : ۵۰ گرم میتونید از روغن بجای کره استفاده کنید ولی کره طعم بی نظیری به خورشت شما میده #طرزتهیه_خورش_ناردون #طرز_تهیه_خورشت_انار #خورش #طرزتهیه #مرغ_ناردونی #خورشت_ناردون #خورش_ناردون #مرغ_اناری #مرغ_با_انار #انار #خورشت_انار #خورش_انار #خورشت_مرغ_یلدایی خورش_یلدایی #خورشت_یلدایی #غذای_شب_یلدا #شب_یلدا #آشپزی #غذای_ایرانی #اموزش #خورشت #انواع_خورش_با_انار #انار #انار_دانه_شده #تزیین_شام_یلدا #تزیین_پلو #تریین_پلو_با_انار #انار_پلو #پلو_انار #دسر_انار #خورش_مرغ_ناردون #خورش_ناردون_شمالی #خورشت_ناردون_یلدایی #مرغ_مجلسی #خورشت_مرغ_مجلسی
مرغ ناردونی,خورشت ناردون,خورش ناردون,انار,مرغ اناری