زولبیا یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که اغلب در ماه مبارک رمضان و برای افطار تهیه میشود. این شیرینی خوشمزه با طعمی شیرین و بافتی ترد، از مواد اولیهای مانند نشاسته، ماست، آرد، بیکینگ پودر و زعفران تهیه میشود. این شیرینی در شربتی معطر به گلاب و زعفران آغشته میشود که طعم دلپذیری به آن میبخشد. مواد لازم برای تهیه خمیر زولبیا: - نشاسته گل یا گندم: 1 لیوان - ماست: 1 لیوان - زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق چای خوری - آرد سفید: 1 قاشق چای خوری - بیکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری مواد لازم شربت: - شکر: 2 لیوان - آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری - گلاب: نصف لیوان - زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری - آب: 1 لیوان تهیه زولبیا در خانه میتواند تجربهای لذتبخش باشد و نتیجهای خوشمزهتر و سالمتر از نمونههای بازاری داشته باشد. مقدمه و پیش نمایش 00:00 مواد مورد نیاز 00:15 تهیه شربت 00:30 تهیه خمیر 01:25 سرخ کردن مواد 02:49
افطاری,زولبیا,طرز تهیه زولبیا,زولبیا بامیه,جلبی,زولبیا