دستور تهیه تارت فوندو تیرامیسو

تعداد بازدید : 6 | تاریخ انتشار : 08 اردیبهشت 1403 16:48 | مدت زمان : 00:11:02 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: · عناصر: کره بدون نمک 70 گرم پودر قند 25 گرم شستن تخم مرغ 20 گرم آرد کیک 100 گرم پودر کاکائو 10 گرم ماسکارپونه 180 گرم زرده تخم مرغ 32 گرم شکر 30 گرم شیر 60 گرم ژلاتین 2 گرم خامه فرم گرفته 150 گرم شکر 10 گرم اسپرسو 55 گرم شراب مارسالا 15 گرم · اندازه قالب: Φ12 سانتی متر · پخت (پوسته تارت): 170 درجه سانتیگراد / 338 درجه فارنهایت 25 دقیقه