طرز تهیه نان باگت نرم و پنبه ای با تمام نکات

تعداد بازدید : 1428 | تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1403 11:45 | مدت زمان : 00:03:24 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

سلام دوستای خوبم، با آموزش نان باگت نرم و خوشمزه بازاری در خدمتتونم. مواد لازم برای ۷ عدد نان ساندویچی متوسط: آرد شیرینی پزی یا آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم (حدود ۴ لیوان) آب یک و نیم لیوان کره ۲۵ گرم نمک ۷ گرم (حدود ۱ قاشق غذا خوری) شکر ۷ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری) پودر خمیر مایه ۱۰ گرم (۱ قاشق غذا خوری سر پُر) این مقدار مواد ۷ عدد نون باگت متوسط میده. وزن هر چونه ۱۱۰ گرم هست. زمان استراحت اولیه خمیر ۴۰ دقیقه هست و زمان استراحت دوم بعد از رول کردن در حدود یک ساعت هست تا حجم نان ها تقریبا دو برابر بشه در زمان استراحت دوم حتما به خوبی روی نان هارو بپوشونید. با آب روی نان هارو رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه به خوبی گرم کنید و هنگام پخت حتما یک کاسه آب داخل فر قرار بدید که نانها خشک نشن. من داخل سینی گود فر آب جوش ریخته بودم که توی ویدئو هم مشخصه. هست. به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمونه کامل میپزه بعد از پخت بذارید چند دقیقه داخل فر خاموش بمونه. بعد خارجش کنید اگه بلافاصله خارج میکنید به مدت ده دقیقه روش یک پارچه بکشید. مثل همیشه هر سوالی داشتید بپرسید حتما جواب میدم.

نان,پخت نان,نان باگت,بانوان نان و شیرینی,طرز تهیه نان

ویدیوهای مشابه