کباب تابه ای با سس گوجه/کباب تابه ای طرز تهیه/

تعداد بازدید : 41 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 09:14 | مدت زمان : 00:05:29 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای از غذاهای خوشمزه ای محسوب می شود که علاوه بر اینکه می توانیم از کباب تابه ای به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم، می توانیم از کباب تابه ای به عنوان یک غذای مجلسی و دوست داشتنی نیز استفاده کنیم. کباب تابه ای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم بدون آب و به صورت سرخ شده درست کنیم، یا اینکه در صورت تمایل آنرا به صورت آبدار درست کنیم کباب تابه ای یکی از انواع کباب های کوبیده است که در تابه سرخ و پخته می شود. به دلیل راحتی تهیه آن، این غذا طرفداران زیادی دارد. همچنین کباب تابه ای در کنار سس پخته می شود که نسبت به کباب کوبیده آبدار تر است و برای روی برنج در مهمانی ها گزینه مناسبی به حساب می آید. مشکل منقل و کباب کوبیده را هم دیگر ندارد کباب تابه ای که من امروز آموزش آن را می گذارم بسیار خوشمزه و همراه با سس گوجه ست برای تهیه کباب تابه ای برای 4 نفر احتیاج داریم به 500 گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز متوسط نمک فلفل زردچوبه زعفران گوجه ده عدد رب گوجه یک قاشق کره یک قالب 50 گرمی #کباب _تابه ای #کباب #غذای_ایرانی #آشپزی_آسان #کباب_تابه_ای #غذای_سنتی #غذای_ایرانی_راز_های_آشپزی #غذای_خانگی

کباب تابه ای,کباب خانگی,کباب تابه ای خوشمزه,کباب بدون منقل,کباب تابه ای با سس گوجه