طرز تهیه دسر پاناکوتا هلو | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر دسر پاناکوتا جلید: ۱ بسته پودر ژله‌ هلو جلید: ۱ بسته شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر (۲ لیوان) روش تهیه: ابتدا پودر دسر پاناکوتا را داخل شیر سرد حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید. سپس مایع دسر را تا نیمه داخل ظرف‌ سرو ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در این فاصله برای لایه دوم، ۱ بسته پودر ژله‌ هلو را داخل ۲ لیوان آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا مایع کامل از دما بیفتد (تا در هنگام ریختن روی لایه‌ی اول، پاناکوتا را آب نکند.) در مرحله بعد، مایع ژله را بر روی لایه‌ی اول (پاناکوتا) ریخته و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس آن را با میوه هلو تزیین و سرو کنید. مشاهده پودر دسر پاناکوتا در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d8%a7%da%98%d9%87/

پاناکوتا,آموزش دسر,دسر خوشمزه,آموزش دسر و ژله,آموزش شیرینی پزی

توضیحات

مواد لازم: پودر دسر پاناکوتا جلید: ۱ بسته پودر ژله‌ هلو جلید: ۱ بسته شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر (۲ لیوان) روش تهیه: ابتدا پودر دسر پاناکوتا را داخل شیر سرد حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید. سپس مایع دسر را تا نیمه داخل ظرف‌ سرو ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در این فاصله برای لایه دوم، ۱ بسته پودر ژله‌ هلو را داخل ۲ لیوان آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا مایع کامل از دما بیفتد (تا در هنگام ریختن روی لایه‌ی اول، پاناکوتا را آب نکند.) در مرحله بعد، مایع ژله را بر روی لایه‌ی اول (پاناکوتا) ریخته و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس آن را با میوه هلو تزیین و سرو کنید. مشاهده پودر دسر پاناکوتا در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%a7%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d8%a7%da%98%d9%87/