طرز تهیه چیزکیک هندوانه با پودر ژله هندوانه جلید | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم برای مایه چیزکیک: ژله هندوانه جلید: ۱ بسته ژلاتین: ۱ ساشه (۱۱ گرم) (پودر ژلاتین دراژه حاوی ۴ ساشه ۱۱ گرمی است) آب جوش: ۴۰۰ میلی‌لیتر پنیر خامه‌ ای: ۳۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم خامه: ۱۰۰ گرم مواد لازم برای کیک: شکر: ۱۵۰ گرم روغن: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۵۰ میلی‌لیتر آرد: ۲۰۰ گرم عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌ خوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌ خوری طرز تهیه کیک: ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ‌ها و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید؛ آرد و بیکینگ پودر را نیز الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود و در انتها کمی رنگ خوراکی سبز به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک سبز رنگ شود و سپس داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. سپس از پخت کیک، پنیر‌ خامه‌ ای، خامه و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا کمی نرم شود و بعد ژلاتین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدست شود. پس از سرد شدن کیک یک لایه‌ی نیم سانتی از روی کیک را جدا کنید و کف قالب کمربندی بگذارید و مایه چیزکیک را بر روی آن ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در مرحله بعد، پودر ژله‌ هندوانه را در ۲۰۰ میلی‌لیتر آب جوش حل کنید تا شفاف شده و ۲۰۰ میلی‌لیتر آب سرد به آن اضافه کنید و به آرامی بر روی لایه‌ی دوم بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در انتها، روی ژله را با شکلات چیپسی که به شکل دانه‌های هندوانه است تزیین و سرو کنید.

چیز کیک,چیزکیک,آموزش دسر,دسر یلدایی,ایده یلدایی

توضیحات

مواد لازم برای مایه چیزکیک: ژله هندوانه جلید: ۱ بسته ژلاتین: ۱ ساشه (۱۱ گرم) (پودر ژلاتین دراژه حاوی ۴ ساشه ۱۱ گرمی است) آب جوش: ۴۰۰ میلی‌لیتر پنیر خامه‌ ای: ۳۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم خامه: ۱۰۰ گرم مواد لازم برای کیک: شکر: ۱۵۰ گرم روغن: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۵۰ میلی‌لیتر آرد: ۲۰۰ گرم عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌ خوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌ خوری طرز تهیه کیک: ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ‌ها و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید؛ آرد و بیکینگ پودر را نیز الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود و در انتها کمی رنگ خوراکی سبز به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک سبز رنگ شود و سپس داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. سپس از پخت کیک، پنیر‌ خامه‌ ای، خامه و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا کمی نرم شود و بعد ژلاتین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدست شود. پس از سرد شدن کیک یک لایه‌ی نیم سانتی از روی کیک را جدا کنید و کف قالب کمربندی بگذارید و مایه چیزکیک را بر روی آن ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در مرحله بعد، پودر ژله‌ هندوانه را در ۲۰۰ میلی‌لیتر آب جوش حل کنید تا شفاف شده و ۲۰۰ میلی‌لیتر آب سرد به آن اضافه کنید و به آرامی بر روی لایه‌ی دوم بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در انتها، روی ژله را با شکلات چیپسی که به شکل دانه‌های هندوانه است تزیین و سرو کنید.