آموزش پخت شیرینی مارمالادی - استاد ندا توکلی

Burax Academy
Burax Academy

شیرینی مارمالادی تو خونه درست کنید بوی شیرینی تو خونه میپیچه و هوش از سرت میبره شیرینی مارمالادی مواد لازم: آرد سفید ۲۳۰ گرم کره ۱۰۰ گرم پودر شکر ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چای‌خوری سفیده تخم‌مرغ برای رومال گردوی خردشده به میزان لازم مارمالاد یا ویوافیل (شاه‌توت یا توت‌فرنگی) مراحل تهیه:  کره نرم‌شده و پودرشکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست شود. زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد بزنید.   آرد را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید (زیاد ورز ندهید).  خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.  خمیر را به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید و با کاتر دایره‌ای قالب بزنید.   کمی از مارمالاد دلخواه وسط هر دایره خمیر قرار دهید: سپس خمیر را از وسط تا کنید و لبه‌ها را کمی فشار دهید تا بچسبند.   روی خمیرها را با سفیده تخم‌مرغ رومال کرده و مقداری گردوی خردشده روی آن‌ بپاشید.   شیرینی‌ها را ۱۵ـ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید بپزید طلایی شوند.  بعد از پخت، اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند، سپس با کمی پودرشکر تزیین کنید

آکادمی آشپزی بوراکس,شیرینی پزی,نان پزی,شیرینی مارمالادی,ندا توکلی

توضیحات

شیرینی مارمالادی تو خونه درست کنید بوی شیرینی تو خونه میپیچه و هوش از سرت میبره شیرینی مارمالادی مواد لازم: آرد سفید ۲۳۰ گرم کره ۱۰۰ گرم پودر شکر ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چای‌خوری سفیده تخم‌مرغ برای رومال گردوی خردشده به میزان لازم مارمالاد یا ویوافیل (شاه‌توت یا توت‌فرنگی) مراحل تهیه:  کره نرم‌شده و پودرشکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست شود. زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد بزنید.   آرد را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید (زیاد ورز ندهید).  خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.  خمیر را به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید و با کاتر دایره‌ای قالب بزنید.   کمی از مارمالاد دلخواه وسط هر دایره خمیر قرار دهید: سپس خمیر را از وسط تا کنید و لبه‌ها را کمی فشار دهید تا بچسبند.   روی خمیرها را با سفیده تخم‌مرغ رومال کرده و مقداری گردوی خردشده روی آن‌ بپاشید.   شیرینی‌ها را ۱۵ـ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید بپزید طلایی شوند.  بعد از پخت، اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند، سپس با کمی پودرشکر تزیین کنید