دستور تهیه کیک شکلاتی

تعداد بازدید : 16 | تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1403 16:46 | مدت زمان : 00:10:08 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: برای پر کردن: 1 فنجان (200 گرم) شکر دانه ریز 1/2 فنجان (55 گرم) نشاسته ذرت 3 فنجان (720 گرم) شیر 3 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 2 قاشق غذاخوری (11 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده برای کیک شکلاتی: 2 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق 1 فنجان (200 گرم) شکر دانه ریز 1/3 فنجان (75 گرم) روغن گیاهی 1/2 فنجان (120 گرم) شیر در دمای اتاق 1/2 فنجان (120 گرم) ماست ساده در دمای اتاق 2 فنجان (240 گرم) آرد همه منظوره 1/3 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده 2 قاشق چایخوری (8 گرم) بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک شربت ساده: 2/3 فنجان (160 گرم) آب 1/3 فنجان (65 گرم) شکر دانه ریز -آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و هم بزنید تا حل شود. روی حرارت متوسط ​​بپزید و به محض اینکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش کنید. -قبل از استفاده بگذارید خنک شود. برای رویه گاناش شکلاتی: 2/3 فنجان (100 گرم) شکلات نیمه شیرین، خرد شده یا چیپس 1/3 فنجان (80 گرم) خامه سنگین (به دمای اتاق برسانید) 2 قاشق غذاخوری (28 گرم) کره بدون نمک، به قطعات کوچک خرد شده