استفاده بهینه از مواد غذایی - استاد ملاحت کامیار

Burax Academy
Burax Academy

“قبل از دور ریختن قسمت‌های اضافه سبزیجات، به کاربردهای مفیدشون فکر کنید! ️ ساقه سبزیجاتی مثل جعفری و گشنیز: طعم‌دهنده عالی برای سوپ و عصاره‌گیری برگ‌های بیرونی کاهو و کلم: ایده‌آل برای سالاد یا اسموتی با کمی خلاقیت، هم از هدررفت غذا جلوگیری کنیم، هم تغذیه سالم‌تری داشته باشیم! ”

آکادمی آشپزی بوراکس,مواد غذایی,استفاده بهینه,صرفه جویی,ملاحت کامیار

توضیحات

“قبل از دور ریختن قسمت‌های اضافه سبزیجات، به کاربردهای مفیدشون فکر کنید! ️ ساقه سبزیجاتی مثل جعفری و گشنیز: طعم‌دهنده عالی برای سوپ و عصاره‌گیری برگ‌های بیرونی کاهو و کلم: ایده‌آل برای سالاد یا اسموتی با کمی خلاقیت، هم از هدررفت غذا جلوگیری کنیم، هم تغذیه سالم‌تری داشته باشیم! ”