سیب زمینی شکم پر با قارچ و مرغ

دایتوفیت
دایتوفیت

مواد لازم: • ۴ عدد سیب‌زمینی • ۱ عدد فیله مرغ • کمی روغن گیاهی • ۱ عدد پیاز خردشده • ۶–۷ عدد قارچ • ۲ حبه سیر خرد یا رنده‌شده • نمک و فلفل سیاه • پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین) و سبزی‌های خشک ایتالیایی (مثل آویشن و ریحان خشک) • ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه • کمی جعفری خردشده • ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا (رنده‌شده) ⸻ مواد لازم برای سس: • ۱۵۰ گرم خامه ترش (یا ماست چکیده) • ۱ قاشق غذاخوری مایونز • نصف پیاز خردشده • ۲ حبه سیر رنده‌شده • ۲ عدد خیارشور خردشده • کمی شوید تازه خردشده • نمک و فلفل سیاه ⸻ نکات پیشنهادی: 1. سیب‌زمینی‌ها را نیم‌پز کنید، وسطشان را کمی خالی کنید. 2. مرغ، قارچ، پیاز و سیر را با ادویه‌ها تفت دهید و داخل سیب‌زمینی‌ها بریزید. 3. روی آن خامه و پنیر موزارلا بریزید و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰–۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. 4. با سس مخصوص سرو کنید — عطر و طعمش بی‌نظیره!

سیب زمینی,قارچ,مرغ,آشپزی,آموزش آشپزی

توضیحات

مواد لازم: • ۴ عدد سیب‌زمینی • ۱ عدد فیله مرغ • کمی روغن گیاهی • ۱ عدد پیاز خردشده • ۶–۷ عدد قارچ • ۲ حبه سیر خرد یا رنده‌شده • نمک و فلفل سیاه • پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین) و سبزی‌های خشک ایتالیایی (مثل آویشن و ریحان خشک) • ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه • کمی جعفری خردشده • ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا (رنده‌شده) ⸻ مواد لازم برای سس: • ۱۵۰ گرم خامه ترش (یا ماست چکیده) • ۱ قاشق غذاخوری مایونز • نصف پیاز خردشده • ۲ حبه سیر رنده‌شده • ۲ عدد خیارشور خردشده • کمی شوید تازه خردشده • نمک و فلفل سیاه ⸻ نکات پیشنهادی: 1. سیب‌زمینی‌ها را نیم‌پز کنید، وسطشان را کمی خالی کنید. 2. مرغ، قارچ، پیاز و سیر را با ادویه‌ها تفت دهید و داخل سیب‌زمینی‌ها بریزید. 3. روی آن خامه و پنیر موزارلا بریزید و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰–۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. 4. با سس مخصوص سرو کنید — عطر و طعمش بی‌نظیره!