لاته ماکیاتو | طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو، آموزش تفاوت‌ها و روش‌های تهیه‌ی این دو نوشیدنی کلاسیک، از دستورات اصلی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee ماکیاتو (Macchiato) در زبان ایتالیایی به معنی "لکه دار" است و در دنیای قهوه به نوشیدنی‌هایی اطلاق می‌شود که با یک لکه از جزء دیگر مشخص می‌شوند. دو نوع اصلی آن، اسپرسو ماکیاتو (Coffee Macchiato) و لاته ماکیاتو (Latte Macchiato) هستند که کاملاً با هم متفاوتند: ۱. لاته ماکیاتو (Latte Macchiato) چیست؟ یک نوشیدنی شیری است که با لکه دار کردن شیر با قهوه شناخته می‌شود. بافت: حجم زیادی شیر فوم‌دار و داغ دارد. روش تهیه: ابتدا لیوان را با شیر فوم‌دار و گرم پر می‌کنیم. اجازه می‌دهیم شیر کمی بنشیند تا سه لایه متمایز (شیر داغ، شیر فوم‌دار و کرما) تشکیل شود. سپس، یک شات اسپرسو را به آرامی از میان فوم و شیر عبور می‌دهیم تا یک لکه تیره از قهوه در وسط شیر ایجاد شود. مشخصات طعم: طعم شیر غلبه دارد و طعم قهوه ملایم است. ۲. اسپرسو ماکیاتو (Espresso Macchiato) چیست؟ یک شات اسپرسو است که با لکه دار کردن قهوه با شیر شناخته می‌شود. بافت: حجم بسیار کم (اندازه اسپرسو). روش تهیه: یک شات اسپرسو (تک یا دبل) در فنجان کوچک سرو می‌شود. تنها یک قاشق چای‌خوری شیر فوم‌دار و گرم (یا فوم خالص) روی لایه‌ی کرمای اسپرسو قرار داده می‌شود. مشخصات طعم: طعم قهوه بسیار قوی و غلیظ است و شیر فقط کمی تیزی اسپرسو را تعدیل می‌کند.

قهوه,آموزش کافی شاپ,آموزش قهوه,قهوه شهباز,آموزش باریستا

توضیحات

لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو، آموزش تفاوت‌ها و روش‌های تهیه‌ی این دو نوشیدنی کلاسیک، از دستورات اصلی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee ماکیاتو (Macchiato) در زبان ایتالیایی به معنی "لکه دار" است و در دنیای قهوه به نوشیدنی‌هایی اطلاق می‌شود که با یک لکه از جزء دیگر مشخص می‌شوند. دو نوع اصلی آن، اسپرسو ماکیاتو (Coffee Macchiato) و لاته ماکیاتو (Latte Macchiato) هستند که کاملاً با هم متفاوتند: ۱. لاته ماکیاتو (Latte Macchiato) چیست؟ یک نوشیدنی شیری است که با لکه دار کردن شیر با قهوه شناخته می‌شود. بافت: حجم زیادی شیر فوم‌دار و داغ دارد. روش تهیه: ابتدا لیوان را با شیر فوم‌دار و گرم پر می‌کنیم. اجازه می‌دهیم شیر کمی بنشیند تا سه لایه متمایز (شیر داغ، شیر فوم‌دار و کرما) تشکیل شود. سپس، یک شات اسپرسو را به آرامی از میان فوم و شیر عبور می‌دهیم تا یک لکه تیره از قهوه در وسط شیر ایجاد شود. مشخصات طعم: طعم شیر غلبه دارد و طعم قهوه ملایم است. ۲. اسپرسو ماکیاتو (Espresso Macchiato) چیست؟ یک شات اسپرسو است که با لکه دار کردن قهوه با شیر شناخته می‌شود. بافت: حجم بسیار کم (اندازه اسپرسو). روش تهیه: یک شات اسپرسو (تک یا دبل) در فنجان کوچک سرو می‌شود. تنها یک قاشق چای‌خوری شیر فوم‌دار و گرم (یا فوم خالص) روی لایه‌ی کرمای اسپرسو قرار داده می‌شود. مشخصات طعم: طعم قهوه بسیار قوی و غلیظ است و شیر فقط کمی تیزی اسپرسو را تعدیل می‌کند.