طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی خوشمزه

آموزش آشپزی رضیم
آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم لوبیا پلو : روغن: ۲ قاشق غذاخوری لوبیا : ۳۰۰ گرم پیاز : یک عدد گوجه : ۵ عدد نمک برای لوبیا : ۱/۲ قاشق چای خوری آب : ۱ لیوان فرانسوی زمان پخت لوبیا ۱ ساعت مواد لازم گوشتی: روغن ۲ قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد بزرگ گوشت : ۲۰۰ گرم ادویه های گوشت : نمک: ۱ قاشق چای خوری فلفل : یک قاشق چای خوری دارچین : ۲ قاشق چای خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری کاری : ۱ قاشق چای خوری آب : ۲ لیوان فرانسوی زمان پخت گوشت : ۱ ساعت مواد لازم قسمت برنجی و تهچین : برنج : ۳ پیمانه نمک برای آبپز کردن برنج : ۱ قاشق غذا خوری تهچین ماست : ۲ قاشق غذا خوری نمک : ۱ قاشق جای خوری فلفل سفید : یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ : ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ : یک عدد کامل روغن : ۴ قاشق غذاخوری زمان پخت نهایی : ۴۰ دقیقه با شعله خیلی کم اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/

لوبیا پلو,لوبیا,پلو,غذای مجلسی

توضیحات

مواد لازم لوبیا پلو : روغن: ۲ قاشق غذاخوری لوبیا : ۳۰۰ گرم پیاز : یک عدد گوجه : ۵ عدد نمک برای لوبیا : ۱/۲ قاشق چای خوری آب : ۱ لیوان فرانسوی زمان پخت لوبیا ۱ ساعت مواد لازم گوشتی: روغن ۲ قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد بزرگ گوشت : ۲۰۰ گرم ادویه های گوشت : نمک: ۱ قاشق چای خوری فلفل : یک قاشق چای خوری دارچین : ۲ قاشق چای خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری کاری : ۱ قاشق چای خوری آب : ۲ لیوان فرانسوی زمان پخت گوشت : ۱ ساعت مواد لازم قسمت برنجی و تهچین : برنج : ۳ پیمانه نمک برای آبپز کردن برنج : ۱ قاشق غذا خوری تهچین ماست : ۲ قاشق غذا خوری نمک : ۱ قاشق جای خوری فلفل سفید : یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ : ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ : یک عدد کامل روغن : ۴ قاشق غذاخوری زمان پخت نهایی : ۴۰ دقیقه با شعله خیلی کم اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/