طرز تهیه غذای سنتی خوشمزه

آشپزي با شهرزاد
آشپزي با شهرزاد

غذایی تاریخی خوشمزه تر از ماکارونی استاد عارف حکیمی در مورد یکی از قدیمی ترین غذاهای ایران به نام رشته خرما آموزش می دهد. تجربه‌ی یه طعم خاص از رشته‌پلو بدون برنج مزه‌ای که هیچ‌جا نمی‌چشی مواد لازم: • رشته پلویی: ۲۰۰ گرم • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم • پیاز متوسط: ۲ عدد • کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری • خرما: ۴ تا ۵ عدد (بدون هسته و خرد شده) • نمک، فلفل، زردچوبه،پولبیبر،پودر سیر: به میزان لازم • زعفران دمکرده: به میزان لازم • دارچین: به میزان لازم • سیب زمینی: برای ته دیگ #رشته_پلو #ماکارونی #غذای_ایرانی #آشپزی_خونه #غذای_سنتی #گوشت_قلقلی #کشمش #خرما #دستور_غذا #غذای_خوشمزه #آشپزی_ایرانی #بدون_برنج #خوشمزه_خونه #خوشمزه_جات

رشته پلو,رشته پلو با گوشت قلقلی,ماکارونی,ماکارونی با گوشت قلقلی,غذای جدید

توضیحات

غذایی تاریخی خوشمزه تر از ماکارونی استاد عارف حکیمی در مورد یکی از قدیمی ترین غذاهای ایران به نام رشته خرما آموزش می دهد. تجربه‌ی یه طعم خاص از رشته‌پلو بدون برنج مزه‌ای که هیچ‌جا نمی‌چشی مواد لازم: • رشته پلویی: ۲۰۰ گرم • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم • پیاز متوسط: ۲ عدد • کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری • خرما: ۴ تا ۵ عدد (بدون هسته و خرد شده) • نمک، فلفل، زردچوبه،پولبیبر،پودر سیر: به میزان لازم • زعفران دمکرده: به میزان لازم • دارچین: به میزان لازم • سیب زمینی: برای ته دیگ #رشته_پلو #ماکارونی #غذای_ایرانی #آشپزی_خونه #غذای_سنتی #گوشت_قلقلی #کشمش #خرما #دستور_غذا #غذای_خوشمزه #آشپزی_ایرانی #بدون_برنج #خوشمزه_خونه #خوشمزه_جات