طرز تهیه چیزکیک بلوبری با پودر ژله بلوبری جلید | لوازم قنادی بهگز
مواد لازم: پودر ژله بلوبرى جلید: ۱ بسته بیسکویت دایجستیو: ۱۰ عدد کره ذوب شده: ۷۰ گرم خامه: ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم روش تهیه: ابتدا بیسکویت ها را با وردنه یا در مخلوط کن پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید تا یکدست شود و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا کراست چیزکیک کمی سفت شود و مایه چیزکیک داخل آن نفوذ نکند. سپس پودر ژله بلوبرى را در ۴۰۰ میلیلیتر آب جوش حل کنید. در مرحله بعد پنیرخامه ای، خامه و ۱/۳ مایه ژله را با هم مخلوط کنید، سپس با همزن برقی کمی هم بزنید تا مایع یکدست شده و بر روی لایهی بیسکویت بریزید و به مدت ١ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا كمى ببندد. باقى مانده مايه ژله را به آرامى بر روى لايه دوم ریخته و مجدد داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد، در انتها دسر را با ميوه بلوبرى يا ميوه دلخواهتان تزیین و سرو نمایید.
چیز کیک,چیزکیک,آموزش دسر,آموزش شیرینی پزی,بلوبری