کیک باقلوا - Baklava cake is better than any cake - Super moist cake - کیک شربتی

تعداد بازدید : 113 | تاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1403 14:08 | مدت زمان : 00:04:47 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

کیک باقلوا مواد لازم برای شربت شکر ۱½ پیمانه -آب ۱½ پیمانه - لیمو ۱ برش بعد از ۷-۸ دقیقه جوشیدن،۱ قاشق غذاخوری گلاب افزوده کمی زعفران خیس خورده افزوده(اختیاری) موتد لازم کیک: تخم مرغ ۵ عدد -شکر ۱½ پیمانه -زست پرتقال یا لیمو -گلاب ½ ق.چ یا وانیل ماست شیرین ۱ پیمانه -روغن ½ پیمانه - آرد کیک ۳ پیمانه - بیکینگ پودر ۳ ق.چ در سینی ۳۰ در ۴۰ فر در فر از قبل با ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۳۵-۴۰ دقیقه کیک گرم باشد و شربت سرد دوستان من،اگر تا کنون مشترک کانال من نشدید لطفا مشترک شوید با پودر پسته تزیین کردم Baklava cake Sugar 1½ cups 1½ cups water Lemon 1 slice After boiling for 7-8 minutes, add 1 tablespoon of rose water Add a little soaked saffron (optional) 5 eggs Sugar 1½ cups Orange or lemon zest Rose water ½ tsp or vanilla Sweet yogurt 1 cup ½ cup of oil 3 cups of cake flour Baking powder 3 tbsp in a 30 x 40 oven tray In the oven preheated to 170 degrees Celsius for 35-40 minutes The cake should be warm and the syrup should be cold My friends, if you haven't subscribed to my channel yet, please subscribe I decorated with pistachio powder