طرز تهیه ماکتیل هلو

هلدینگ هدیش
هلدینگ هدیش

طرز تهیه ماکتیل هلو مواد لازم: انس (تقریباً 30 میلی‌لیتر) سیروپ هلو 50 میلی‌لیتر آب پرتقال تازه 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه یخ، به مقدار لازم آب گازدار (سودا)، به مقدار لازم تزئین: برش‌های هلو تازه، برگ نعناع، یا برش پرتقال روش تهیه: آماده‌سازی لیوان: یک لیوان سرو بلند را انتخاب کرده و آن را با یخ پر کنید. مخلوط کردن طعم‌دهنده‌ها: سیروپ هلو، آب پرتقال و آب لیمو را به لیوان اضافه کنید. هم زدن: مواد داخل لیوان را با یک قاشق بلند به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. اضافه کردن آب گازدار: بقیه لیوان را با آب گازدار پر کنید تا نوشیدنی حالت گازدار و تازگی پیدا کند. تزئین و سرو: موکتل را با برش‌های هلو تازه، چند برگ نعناع یا یک برش پرتقال تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید. نوش جان

ماکتیل,هلو,aj

توضیحات

طرز تهیه ماکتیل هلو مواد لازم: انس (تقریباً 30 میلی‌لیتر) سیروپ هلو 50 میلی‌لیتر آب پرتقال تازه 20 میلی‌لیتر آب لیمو تازه یخ، به مقدار لازم آب گازدار (سودا)، به مقدار لازم تزئین: برش‌های هلو تازه، برگ نعناع، یا برش پرتقال روش تهیه: آماده‌سازی لیوان: یک لیوان سرو بلند را انتخاب کرده و آن را با یخ پر کنید. مخلوط کردن طعم‌دهنده‌ها: سیروپ هلو، آب پرتقال و آب لیمو را به لیوان اضافه کنید. هم زدن: مواد داخل لیوان را با یک قاشق بلند به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. اضافه کردن آب گازدار: بقیه لیوان را با آب گازدار پر کنید تا نوشیدنی حالت گازدار و تازگی پیدا کند. تزئین و سرو: موکتل را با برش‌های هلو تازه، چند برگ نعناع یا یک برش پرتقال تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید. نوش جان