کار دانشجویی | باریستایی | فصل دوم قسمت اول

نقطه نظر | پادکست دانشجویی
نقطه نظر | پادکست دانشجویی

در این قسمت میزبان محسن کیانی، باریستای حرفه‌ای و مالک کافه ویتو بودیم و با همدیگه دربارهٔ ( تجهیزات راه اندازی کافی شاپ در دانشگاه ، کار در دوران دانشجویی ، نصیحتی به تازه واردها و ... ) بحث و گفت‌وگو کردیم. این گفت‌وگو پر از نکات جذاب و کاربردی بود که می‌تونه به همهٔ ما، به‌خصوص دانشجوها و علاقه‌مندان به کار در کافه، کمک کنه تا با تمرکز بیشتر، نوشیدنی‌های بهتری سرو کنیم و زندگی حرفه‌ای بهتری داشته باشیم.

کار,دانشجو,دانشگاه

توضیحات

در این قسمت میزبان محسن کیانی، باریستای حرفه‌ای و مالک کافه ویتو بودیم و با همدیگه دربارهٔ ( تجهیزات راه اندازی کافی شاپ در دانشگاه ، کار در دوران دانشجویی ، نصیحتی به تازه واردها و ... ) بحث و گفت‌وگو کردیم. این گفت‌وگو پر از نکات جذاب و کاربردی بود که می‌تونه به همهٔ ما، به‌خصوص دانشجوها و علاقه‌مندان به کار در کافه، کمک کنه تا با تمرکز بیشتر، نوشیدنی‌های بهتری سرو کنیم و زندگی حرفه‌ای بهتری داشته باشیم.