هشدار به دوستداران چای در گیلان؛ چای داغ ننوشید، سرطان مری در کمین است

کلانشهر
کلانشهر

مائده برهمن، متخصص آنکولوژی و پرتودرمانی با اشاره به عوامل خطرساز بروز سرطان مری در ایران، به‌ویژه در مناطق شمالی کشور، نسبت به مصرف مکرر چای داغ هشدار داد. وی درباره نقش مری در بدن توضیح داد:«مری یک اندام لوله‌ای‌شکل است که غذا را از دهان به معده منتقل می‌کند. هرگونه رشد غیرطبیعی سلول‌ها در بخش‌های مختلف مری می‌تواند منجر به بروز سرطان مری شود.» برهمن با بیان اینکه مصرف چای داغ از مهم‌ترین عوامل خطر سرطان مری در ایران، به‌ویژه در شمال کشور است، افزود: «چای نباید به صورت داغ و بلافاصله پس از ریختن مصرف شود. دمای مناسب چای باید زیر ۶۵ درجه باشد؛ به طوری که استکان دست را نسوزاند.»

چای,سرطان مری,نوشیدنی داغ,مائده برهمن

توضیحات

مائده برهمن، متخصص آنکولوژی و پرتودرمانی با اشاره به عوامل خطرساز بروز سرطان مری در ایران، به‌ویژه در مناطق شمالی کشور، نسبت به مصرف مکرر چای داغ هشدار داد. وی درباره نقش مری در بدن توضیح داد:«مری یک اندام لوله‌ای‌شکل است که غذا را از دهان به معده منتقل می‌کند. هرگونه رشد غیرطبیعی سلول‌ها در بخش‌های مختلف مری می‌تواند منجر به بروز سرطان مری شود.» برهمن با بیان اینکه مصرف چای داغ از مهم‌ترین عوامل خطر سرطان مری در ایران، به‌ویژه در شمال کشور است، افزود: «چای نباید به صورت داغ و بلافاصله پس از ریختن مصرف شود. دمای مناسب چای باید زیر ۶۵ درجه باشد؛ به طوری که استکان دست را نسوزاند.»