آموزش قهوه یونانی | طرز تهیه قهوه یونانی اصیل

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

قهوه یونانی (Ellinikós Kafés)، آموزش تهیه‌ی این نوشیدنی اصیل و سنتی، از دستورات کلاسیک کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه یونانی، که شباهت زیادی به قهوه ترک دارد، به دلیل روش خاص دم‌آوری و غلظت بالای خود، یکی از ارکان فرهنگ قهوه‌نوشی در یونان و قبرس محسوب می‌شود. این نوشیدنی با جوشاندن آب، پودر قهوه بسیار ریز آسیاب شده و شکر (اختیاری) در یک ظرف کوچک دسته‌دار به نام بِریکی (Briki) تهیه می‌شود. نکته‌ی حیاتی در تهیه‌ی قهوه یونانی اصیل، ایجاد یک لایه‌ی ضخیم از کف یا کایما (Kaïmaki) روی سطح نوشیدنی است که بافت و طعم خاصی به آن می‌بخشد. در این ویدیو، ما روش صحیح نسبت آب، قهوه و شکر را آموزش می‌دهیم، که معمولاً به سه حالت اسکِتو (بدون شکر)، مِتِریو (متوسط) و گلیکو (شیرین) سرو می‌شود. همچنین، فوت و فن‌های لازم برای بالا آوردن و تثبیت کف بدون جوشاندن بیش از حد قهوه، و نحوه سِرو کردن را خواهید دید تا قهوه شما کاملاً کف‌دار و لذیذ باشد.

قهوه شهباز,قهوه,اسپرسو,آموزش باریستا,آموزش قهوه

توضیحات

قهوه یونانی (Ellinikós Kafés)، آموزش تهیه‌ی این نوشیدنی اصیل و سنتی، از دستورات کلاسیک کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه یونانی، که شباهت زیادی به قهوه ترک دارد، به دلیل روش خاص دم‌آوری و غلظت بالای خود، یکی از ارکان فرهنگ قهوه‌نوشی در یونان و قبرس محسوب می‌شود. این نوشیدنی با جوشاندن آب، پودر قهوه بسیار ریز آسیاب شده و شکر (اختیاری) در یک ظرف کوچک دسته‌دار به نام بِریکی (Briki) تهیه می‌شود. نکته‌ی حیاتی در تهیه‌ی قهوه یونانی اصیل، ایجاد یک لایه‌ی ضخیم از کف یا کایما (Kaïmaki) روی سطح نوشیدنی است که بافت و طعم خاصی به آن می‌بخشد. در این ویدیو، ما روش صحیح نسبت آب، قهوه و شکر را آموزش می‌دهیم، که معمولاً به سه حالت اسکِتو (بدون شکر)، مِتِریو (متوسط) و گلیکو (شیرین) سرو می‌شود. همچنین، فوت و فن‌های لازم برای بالا آوردن و تثبیت کف بدون جوشاندن بیش از حد قهوه، و نحوه سِرو کردن را خواهید دید تا قهوه شما کاملاً کف‌دار و لذیذ باشد.