آموزش پیتزا کالزونه / آموزش پیتزا راحت و خونگی / فینگرفود جذاب

○●کارتونچی‌●○
○●کارتونچی‌●○

پیتزا کالزونه نکاتی که میگم حتما رعایت کن خمیر پیتزا آرد ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه) آب ۱۳۵ گرم (نصف پیمانه + ۱ ق غ) نمک ۵ گرم (یک ق چای خوری) شکر ۵ گرم (یک ق چای‌ خوری) خمیرمایه فوری ۳ گرم (یک ق چای‌خوری) روغن زیتون ۱۴ گرم (یک ق غذا ‌خوری) مواد میانی سس پیتزا سوسیس و ژامبون فلفل دلمه ای(در صورت دلخواه) به مقدار لازم پنیر پیتزا فر رو از قبل حتما گرم کنید دمای فر برقی ۲۳۰ درجه حدودا ۱۵-۲۰ دقیقه (حرارت بالا و پایین هم زمان) نکات مهم از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. پنیر پیتزا رو قبل از استفاده تو محیط بذارید تا یخ زده نباشه. به خمیر ارد اضافه نکنید اگه چسبنده بود به دستتون کمی روغن بزنید.(با همزن حدود ۷ دقیقه با سرعت دو بذارید)

پیتزا,طرز تهیه پیتزا,پیتزا خانگی,پیتزا کالزونه

توضیحات

پیتزا کالزونه نکاتی که میگم حتما رعایت کن خمیر پیتزا آرد ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه) آب ۱۳۵ گرم (نصف پیمانه + ۱ ق غ) نمک ۵ گرم (یک ق چای خوری) شکر ۵ گرم (یک ق چای‌ خوری) خمیرمایه فوری ۳ گرم (یک ق چای‌خوری) روغن زیتون ۱۴ گرم (یک ق غذا ‌خوری) مواد میانی سس پیتزا سوسیس و ژامبون فلفل دلمه ای(در صورت دلخواه) به مقدار لازم پنیر پیتزا فر رو از قبل حتما گرم کنید دمای فر برقی ۲۳۰ درجه حدودا ۱۵-۲۰ دقیقه (حرارت بالا و پایین هم زمان) نکات مهم از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. پنیر پیتزا رو قبل از استفاده تو محیط بذارید تا یخ زده نباشه. به خمیر ارد اضافه نکنید اگه چسبنده بود به دستتون کمی روغن بزنید.(با همزن حدود ۷ دقیقه با سرعت دو بذارید)