طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای

آموزش آشپزی رضیم
آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم مرغ سوخاری کره ای طعم سازی ابتدایی مرغ : سینه ،ران یا بال مرغ : ۵۰۰ گرم نمک : یک قاشق چای خوری فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری پودر سیر : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چای خوری(قابل حذف) پاپریکا : ۱ قاشق چای خوری (نیم ساعت استراحت داخل یخچال تا مرغ ها کاملا مزه دار بشن) مواد لازم برای لایه بیرونی مرغ سوخاری : آرد : نصف لیوان فرانسوی نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری نمک : یک قاشق چای خوری آب : ۳/۴ لیوان فرانسوی مواد لازم سس نهایی مرغ سوخاری کره ای سرکه : ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ : ۲ قاشق غذاخوری سویا سس : ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری (قابل حذف) عسل : ۳ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه متوسط زنجبیل تازه: ۱ بند انگشت رنده شده (۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل) کنجد : ۱ قاشق غذاخوری میتونید فقط برای تزئین از کنجد سفید استفاده کنید اما اگر دوست داشتید طعم شور داشته باشید میتونید مثل من از کنجد بوداده شور استفاده کنید . اموزش اشپزی رضیمhttps://rezim.ir/

مرغ سوخاری,مرغ کره ای,غذای بین المللی

توضیحات

مواد لازم مرغ سوخاری کره ای طعم سازی ابتدایی مرغ : سینه ،ران یا بال مرغ : ۵۰۰ گرم نمک : یک قاشق چای خوری فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری پودر سیر : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چای خوری(قابل حذف) پاپریکا : ۱ قاشق چای خوری (نیم ساعت استراحت داخل یخچال تا مرغ ها کاملا مزه دار بشن) مواد لازم برای لایه بیرونی مرغ سوخاری : آرد : نصف لیوان فرانسوی نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری نمک : یک قاشق چای خوری آب : ۳/۴ لیوان فرانسوی مواد لازم سس نهایی مرغ سوخاری کره ای سرکه : ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ : ۲ قاشق غذاخوری سویا سس : ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری (قابل حذف) عسل : ۳ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه متوسط زنجبیل تازه: ۱ بند انگشت رنده شده (۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل) کنجد : ۱ قاشق غذاخوری میتونید فقط برای تزئین از کنجد سفید استفاده کنید اما اگر دوست داشتید طعم شور داشته باشید میتونید مثل من از کنجد بوداده شور استفاده کنید . اموزش اشپزی رضیمhttps://rezim.ir/