طرز تهیه پیاز ترد عناصر یک عدد پیاز 3/4 فنجان آرد سفید 1/3 فنجان آرد ذرت نشاسته ای سه لیوان آرد نان یک قاشق غذاخوری پاپریکا یک قاشق چای خوری فلفل سیاه نمک به میزان لازم 1/2 فنجان آب روغن ابتدا آرد را با ادویه ها در ظرف مناسبی مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. حالا پیازها را حلقه حلقه می کنیم و هر لایه را جدا می کنیم ابتدا آرد را داخل مایع می ریزیم و وقتی پوشانده شد در آرد سوخاری می ریزیم و روی آن را خوب می پوشانیم و در روغن داغ می گذاریم. در مدت زمان بسیار کوتاهی حدود 30 ثانیه پیازها آماده است و می توانید آنها را بخورید. نوش جان