طرز تهیه شور گل کلم / کلم شور / بدون کپک زدن و با تمام نکات/ شوری گل کلم

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب

شور گل کلم، طعمی ملس و خوشمزه که هر لقمه‌اش پر از انرژی و خاطره‌س! یه انتخاب عالی برای میان‌وعده یا همراه غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها. شما هم امتحان کنید و لذت ببرید چند نکته مهم : استفاده از نمک مناسب: برای شور گل کلم معمولاً از نمک دریا یا نمک تصفیه نشده استفاده می‌کنند تا طعم بهتری بگیره و فرآیند تخمیر بهتر انجام بشود. شیشه یا بانکه شوری را دور از رطوبت و گرما و نور مستقیم نگهداری کنید. برای جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن، ترشی رو در جای خنک مثل یخچال یا زیرزمین نگه‌دارید برای داشتن شور گل کلم ترد و خوش طعم، معمولاً بین ۷ تا ۱۰ روز زمان لازم است. اگر بیشتر بمونه ممکنه طعم ترشی بیشتر و تندی پیدا کند تا زمانی که شوری آماده نشده است، درب شیشه آن را باز نکنید؛ چون نفوذ هوا به داخل شور در چنین زمانی، شور را خراب می‌کند. برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل شور، می توانید بین درب ظرف و دهانه آن از یک نایلون کمک بگیرید. تمام سبزیجات را کاملا خشک کنید. وجود رطوبت در مواد شوری ، یکی از دلایل مهم کپک زدن آن است. حتما از شیشه یا بانکه ای تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. حتما درب ظرف شور را محکم ببندید تا هوایی به داخل آن نفوذ نکند؛ زیرا این هم یکی دیگر از دلایل کپک زدن شوری خانگی گل کلم و خیار شور است. کم بودن نمک شوری هم می‌تواند باعث کپک زدن آن شود. _______________________________________ #شور_ترد #طرز_تهیه_ترشی #ترشی_خونگی #دستور_آشپزی_سنتی #خوشمزه_خونگی #ترفند_آشپزی #آشپزی_راحت #غذا_چی_بپزم #لذیذ #آشپزی_سریع #آشپزخانه #خلاقیت_آشپزی #غذای_خونه #فود_استایل #خوردنی_های_خوشمزه #آشپزی_آسان #شور_گل_کلم #ترشی_خوشمزه #شور_گل_کلم #ترشی_ساز #ترشی_خانگی #شور_خانگی #گل_کلم #خوراکی_سالم #میان_وعده_سالم #ترشیجات #دستور_شور #شور_خوشمزه #ترشی_گل_کلم #شور_ساده #غذای_سالم #خوراک_خانگی #خوراکی_ایرانی #خوشمزه #دستور_پخت #ایده_آشپزی #غذای_ایرانی #ترشیجات_سالم #مزه_خاص

شور گل کلم,ترشی,طرز تهیه ترشی,بانوان ترشی و مربا,شوری گل کلم

توضیحات

شور گل کلم، طعمی ملس و خوشمزه که هر لقمه‌اش پر از انرژی و خاطره‌س! یه انتخاب عالی برای میان‌وعده یا همراه غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها. شما هم امتحان کنید و لذت ببرید چند نکته مهم : استفاده از نمک مناسب: برای شور گل کلم معمولاً از نمک دریا یا نمک تصفیه نشده استفاده می‌کنند تا طعم بهتری بگیره و فرآیند تخمیر بهتر انجام بشود. شیشه یا بانکه شوری را دور از رطوبت و گرما و نور مستقیم نگهداری کنید. برای جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن، ترشی رو در جای خنک مثل یخچال یا زیرزمین نگه‌دارید برای داشتن شور گل کلم ترد و خوش طعم، معمولاً بین ۷ تا ۱۰ روز زمان لازم است. اگر بیشتر بمونه ممکنه طعم ترشی بیشتر و تندی پیدا کند تا زمانی که شوری آماده نشده است، درب شیشه آن را باز نکنید؛ چون نفوذ هوا به داخل شور در چنین زمانی، شور را خراب می‌کند. برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل شور، می توانید بین درب ظرف و دهانه آن از یک نایلون کمک بگیرید. تمام سبزیجات را کاملا خشک کنید. وجود رطوبت در مواد شوری ، یکی از دلایل مهم کپک زدن آن است. حتما از شیشه یا بانکه ای تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. حتما درب ظرف شور را محکم ببندید تا هوایی به داخل آن نفوذ نکند؛ زیرا این هم یکی دیگر از دلایل کپک زدن شوری خانگی گل کلم و خیار شور است. کم بودن نمک شوری هم می‌تواند باعث کپک زدن آن شود. _______________________________________ #شور_ترد #طرز_تهیه_ترشی #ترشی_خونگی #دستور_آشپزی_سنتی #خوشمزه_خونگی #ترفند_آشپزی #آشپزی_راحت #غذا_چی_بپزم #لذیذ #آشپزی_سریع #آشپزخانه #خلاقیت_آشپزی #غذای_خونه #فود_استایل #خوردنی_های_خوشمزه #آشپزی_آسان #شور_گل_کلم #ترشی_خوشمزه #شور_گل_کلم #ترشی_ساز #ترشی_خانگی #شور_خانگی #گل_کلم #خوراکی_سالم #میان_وعده_سالم #ترشیجات #دستور_شور #شور_خوشمزه #ترشی_گل_کلم #شور_ساده #غذای_سالم #خوراک_خانگی #خوراکی_ایرانی #خوشمزه #دستور_پخت #ایده_آشپزی #غذای_ایرانی #ترشیجات_سالم #مزه_خاص