آینده زمین در بشقاب‌های غذا!

خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)
خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)

تهران - ایرنا - طبق گزارشی که پنجشنبه گذشته ( ۲ اکتبر) در مجله «Lancet» منتشر شده، تغییر سیستم غذایی جهان طبق یک رژیم غذایی مشخص، می‌تواند از ۱۵ میلیون مرگ زودرس در سال جلوگیری کند و انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از کشاورزی را تا سال ۲۰۵۰ به نصف برساند. محققان این پژوهش با تأکید بر لزوم رفع نابرابری‌های شدید در دسترسی به غذا، این رژیم غذایی انعطاف‌پذیر را معرفی کردند.

آینده زمین,سیستم غذایی جهان,رژیم غذایی,مرگ زودرس,گازهای گلخانه ای

توضیحات

تهران - ایرنا - طبق گزارشی که پنجشنبه گذشته ( ۲ اکتبر) در مجله «Lancet» منتشر شده، تغییر سیستم غذایی جهان طبق یک رژیم غذایی مشخص، می‌تواند از ۱۵ میلیون مرگ زودرس در سال جلوگیری کند و انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از کشاورزی را تا سال ۲۰۵۰ به نصف برساند. محققان این پژوهش با تأکید بر لزوم رفع نابرابری‌های شدید در دسترسی به غذا، این رژیم غذایی انعطاف‌پذیر را معرفی کردند.