طرز تهیه دسر آلبالو با پودر ژله آلبالو و آلوئه ورا جلید | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر ژله آلبالو جلید: ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا جلید: ۱ بسته آب جوش: ۳ لیوان بستنی: ۱ لیوان مربا آلبالو برای تزیین (اختیاری): به مقدار لازم. روش تهیه: ابتدا پودر ژله آلبالو رو‌ در ۲ لیوان آب جوش حل کرده و در ظرفی بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کنید تا دانه‌های شکر و ژله کاملا حل شده و سپس یک لیوان بستنی را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یکدست شود و بر روی لایه اول که بسته شده بریزید و مجددا به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در انتها در صورت تمایل می توانید روی دسر را با مربای آلبالو تزیین و سرو کنید.

دسر,آموزش دسر,آموزش دسر و ژله,آموزش شیرینی پزی,آلبالو

توضیحات

مواد لازم: پودر ژله آلبالو جلید: ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا جلید: ۱ بسته آب جوش: ۳ لیوان بستنی: ۱ لیوان مربا آلبالو برای تزیین (اختیاری): به مقدار لازم. روش تهیه: ابتدا پودر ژله آلبالو رو‌ در ۲ لیوان آب جوش حل کرده و در ظرفی بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس ۱ بسته پودر ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کنید تا دانه‌های شکر و ژله کاملا حل شده و سپس یک لیوان بستنی را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یکدست شود و بر روی لایه اول که بسته شده بریزید و مجددا به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. در انتها در صورت تمایل می توانید روی دسر را با مربای آلبالو تزیین و سرو کنید.